ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Market Pass: Έρχεται η τελευταία πληρωμή – Τέλος για το επίδομα!

Μία ακόμα πληρωμή αναμένεται να γίνει για το Market Pass, πριν πέσει η οριστική… αυλαία του.
Market Pass: Έρχεται η τελευταία πληρωμή – Τέλος για το επίδομα!

Το Market Pass είναι πλέον πάρα πολύ κοντά στο τέλος του, αφού αναμένεται να γίνει η τελευταία μεγάλη πληρωμή του επιδόματος.

Συγκεκριμένα, σε 48 ώρες θα έχουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας καταβολής της τρίμηνης ενίσχυσης και οι δικαιούχοι θα δουν χρήματα, είτε στην ψηφιακή τους κάρτα, είτε στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Αυτή η πληρωμή που θα γίνει, αφορά όσους πολίτες υπέβαλαν αίτηση από τις 31 Οκτωβρίου 2023 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2024 και έχουν ζητήσει να πιστωθούν τα χρήματα της ενίσχυσης με τους δύο τρόπους που αναφέραμε.

Έτσι στις 15 Ιανουαρίου λήγει η διορία προκειμένου η ενίσχυση, που αφορά τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν δοθεί όλα τα χρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η ισχύς των ψηφιακών καρτών έχει παραταθεί έως και τις 29 Φεβρουαρίου 2024.

Όπως προαναφέραμε, αυτό θα είναι το τέλος για το Market Pass, βέβαια με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις συνεχόμενες αυξήσεις που βλέπουμε, δε γίνεται στο μέλλον να αποκλείσουμε τίποτα.

Αξίζει να θυμίσουμε, ότι όλες οι αιτήσεις για το Market Pass, γινόντουσαν μέσα από το gov.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Market Pass: Έρχεται η τελευταία πληρωμή – Τέλος για το επίδομα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.