ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Market Pass: Έρχεται το τέλος του επιδόματος – Πότε είναι η επόμενη πληρωμή!

Για ακόμα τρεις μήνες θα έχουμε πληρωμές στο Market Pass το οποίο φτάνει στο τέλος του.
Market Pass: Έρχεται το τέλος του επιδόματος – Πότε είναι η επόμενη πληρωμή!

Ακόμα μία πληρωμή για το Market Pass είναι κοντά, αφού στις 3 Μαΐου είναι προγραμματισμένο να δουν οι δικαιούχοι τα χρήματα τους.

Ωστόσο η συγκεκριμένη πληρωμή έχει μία ιδιαιτερότητα. Συγκεκριμένα, όσοι έχουν επιλέξει να λάβουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους, θα είναι η τελευταία φορά που θα πάρουν χρήματα.

Αυτό δεν ισχύει για όσους έχουν επιλέξει την άυλη κάρτα, που αναμένεται να δουν και άλλες δύο πληρωμές μέχρι και την λήξη του προγράμματος τον Ιούλιο.

Στις 3 Μαΐου θα πληρωθούν και οι δικαιούχοι που επέλεξαν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας και υπέβαλλαν σχετική αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου.

Οι επόμενες πληρωμές για αυτούς θα γίνουν ως εξής:

στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,

στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο,

στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Σε ποια καταστήματα μπορείτε να πληρώσετε με Market Pass:

Παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, καταστήματα ζαχαροπλαστικής, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία, καθώς και διάφορα καταστήματα τροφίμων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Market Pass: Έρχεται το τέλος του επιδόματος – Πότε είναι η επόμενη πληρωμή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.