ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Market Pass: Ποιοι πρέπει να κάνουν νέα αίτηση;

To νέο Market Pass έρχεται με κάποιες αλλαγές που κάθε δικαιούχος πρέπει να προσέξει.
Market Pass: Ποιοι πρέπει να κάνουν νέα αίτηση;

Την επέκταση του Market Pass αποφάσισε η κυβέρνηση, προκειμένου να συνεχίσει να ενισχύει τους πολίτες με αυτό το μικρό ποσό.

Μάλιστα σήμερα κιόλας, θα ανακοινωθεί και θα δοθεί προς διαβούλευση το οικονομικό νομοσχέδιο από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Το νέο Market Pass, θα δοθεί ανάλογα με τις φορολογικές δηλώσεις 2023 καθώς μέσα στο 2022 ορισμένοι φορολογούμενοι απέκτησαν εισοδήματα και έχουν αλλάξει τα κριτήρια τους.

Έτσι αν έχουν αυξήσει το εισόδημα τους, τότε θα μειωθεί και το ποσό του επιδόματος που θα λάβουν.

Φυσικά το αντίθετο θα γίνει και σε όσους έχουν χάσει χρήματα, ενώ όσοι πλέον δεν το δικαιούνται δε θα λάβουν κάποια ενίσχυση.

Όλα τα στοιχεία έχουν… δοθεί από την ΑΑΔΕ και έτσι δε χρειάζεται οι περισσότεροι να κάνουν εκ νέου αίτηση στο vouchers.gov.gr.

Αυτοί που θα πρέπει να κάνουν αίτηση, είναι αυτοί που με τις προηγούμενες φορολογικές δηλώσεις δεν το έπαιρναν, ενώ τώρα είναι κανονικά δικαιούχοι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Market Pass: Ποιοι πρέπει να κάνουν νέα αίτηση;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.