ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Market Pass: Συνεχίζεται ο χαμός με τις πληρωμές – Από Δευτέρα αρχίζουν!

Ένας πραγματικός χαμός έχει γίνει με το Market Pass, όπου έχουν πραγματοποιηθεί ελάχιστες πληρωμές.
Market Pass: Συνεχίζεται ο χαμός με τις πληρωμές – Από Δευτέρα αρχίζουν!

Ένα αλλαλούμ κατάφερε να κάνει η κυβέρνηση με το Market Pass, όπου όλοι περίμεναν τις πρώτες πληρωμές να γίνουν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο οι περισσότεροι πολίτες δεν είδαν λεφτά ούτε στον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά ούτε και στην άυλη κάρτα του, κάτι που έφερε ανησυχία και πολλά ερωτηματικά.

Οι δικαιούχοι λοιπόν θα πρέπει να κάνουν λίγες ώρες ακόμα υπομονή, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να γίνουν οι πληρωμές αύριο, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον… οδηγό της κυβέρνησης για το Market Pass, «όσοι δικαιούχοι διαθέτουν αυτεπάγγελτα υποβληθείσα αίτηση και για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με μέθοδο καταβολής την έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 29η Σεπτεμβρίου 2023».

Κάτι που όπως προείπαμε δεν πραγματοποιήθηκε, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τους λόγους, ενώ όσον αφορά τις καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς:

«Για όσους δικαιούχους διαθέτουν αυτεπάγγελτα υποβληθείσα αίτηση και για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με μέθοδο καταβολής την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 29η Σεπτεμβρίου 2023».

Το δεύτερο κύμα πληρωμών

Φυσικά θα ακολουθήσούν και άλλες πληρωμές, οι οποίες θα αφορούν όσους έκαναν τελευταίοι τις αιτήσεις τους, αφού δε γίνεται να μπουν ταυτόχρονα τόσα χρηματικά ποσά.

Έτσι σταδιακά και μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, οι πολίτες θα βλέπουν λεφτά στους λογαριασμούς τους ή τις άυλες κάρτες τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Market Pass: Συνεχίζεται ο χαμός με τις πληρωμές – Από Δευτέρα αρχίζουν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.