ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη φωτιά και στα Χανιά!

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά και στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνης, κοντά στον 'Αγιο Φανούριο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, καίει εκτάσεις με ελαιόδεντρα και δασική έκταση. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι.
Μεγάλη φωτιά και στα Χανιά!

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά και στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνης, κοντά στον ‘Αγιο Φανούριο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, καίει εκτάσεις με ελαιόδεντρα και δασική έκταση. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα που εδρεύουν στην Κρήτη ωστόσο το έργο της πυρόσβεσης δυσχεραίνεται από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Στο σημείο βρίσκεται και δύναμη της τροχαίας για τη ρύθμιση και την εκτροπή της κυκλοφορίας ενώ η Εθνική οδός στο ύψος των Βρυσών έχει κλείσει με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές χιλιομέτρων.

Πηγή φωτογραφίας: cretapost.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλη φωτιά και στα Χανιά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.