ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μερική επιδείνωση του καιρού σήμερα Σάββατο 21/3

Πτώση της θερμοκρασίας, με συννεφιά, τοπικές καταιγίδες, ενώ ευνοείται και πάλι η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Σάββατο αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, με τοπικές βροχές αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν με νότιες διευθύνσεις 2 με 6 μποφόρ και στα πελάγη θα φτάσουν έως 7. Αττική Αραιές νεφώσεις...
Μερική επιδείνωση του καιρού σήμερα Σάββατο 21/3

Πτώση της θερμοκρασίας, με συννεφιά, τοπικές καταιγίδες, ενώ ευνοείται και πάλι η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Σάββατο αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, με τοπικές βροχές αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν με νότιες διευθύνσεις 2 με 6 μποφόρ και στα πελάγη θα φτάσουν έως 7.

Αττική

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους που θα πυκνώσουν μέχρι το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια και ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 5, πρόσκαιρα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μερική επιδείνωση του καιρού σήμερα Σάββατο 21/3», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.