ΚΟΙΝΩΝΙΑ

metoogreece.gr: Αυτή είναι η ιστοσελίδα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Μία νέα ιστοσελίδα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να κάνουν καταγγελίες τα άτομα που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.
metoogreece.gr: Αυτή είναι η ιστοσελίδα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

metoogreece.gr: Μία νέα ιστοσελίδα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να κάνουν καταγγελίες τα άτομα που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.

metoogreece.gr: Στη δημιουργία μίας ιστοσελίδας προχώρησε η Κυβέρνηση, όπως είχε προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την «metoogreece.gr», η οποία αφορά τα άτομα που έχουν δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.

Σκοπός της είναι φυσικά, η αντιμετώπιση του φαινομένου των σεξουαλικών παρενοχλήσεων, κακοποιήσεων και την εξουσιαστική βία στους χώρους εργασίας, το σχολείο, την οικογένεια, τις παρέες.

Τα θύματα, θα μπορούν να καταγγέλλουν σε live chat τα όσα τους συνέβησαν και να έχουν άμεσα βοήθεια στα προβλήματα τους.

Η ιστοσελίδα metoogreece.gr που δημιουργήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση, είναι ένα εργαλείο της Πολιτείας στη διάθεση όλων των πολιτών, ώστε να ενημερώνονται για τα θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποίησης και εξουσιαστικής βίας και τις δράσεις καταπολέμησής τους.

Σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον καθένα και την καθεμία να αντιδράσει σε κάθε μορφή παρενόχλησης και κακοποίησης. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν και σχετικά τηλέφωνα επικοινωνίας για καταγγελίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΚΕ: Να στηριχθούν σωματεία και αθλητές για την επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «metoogreece.gr: Αυτή είναι η ιστοσελίδα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.