×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μετρό Θεσσαλονίκης: Απίστευτο! Βανδάλισαν τα βαγόνια


Sportime Team

Μετρό Θεσσαλονίκης: Απίστευτο! Βανδάλισαν τα βαγόνια


Μετρό Θεσσαλονίκης: Απίστευτο και όμως ελληνικό. Τα βαγόνια του μετρό της Θεσσαλονίκης, τα οποία φυσικά δεν χρησιμοποιούνται ακόμη, βανδαλίστηκαν!

Λίγες μόλις ημέρες μετά τα εγκαίνια που έκανε η υποψήφια Δήμαρχος, Κατερίνα Νοτοπούλου και τις απαραίτητες φωτογραφίες με τα νέα αποκτήματα του πολύπαθου έργου της Θεσσαλονίκης, ήρθε μια απρόσμενη… πινελιά.

Άγνωστοι τρύπωσαν στο αμαξόστασιο, όπου φυλάσσονται τα νέα βαγόνια και ζωγράφισαν γκράφιτι, ενώ έγραψαν και συνθήματα στα βαγόνια. Από την… καλλιτεχνική τάση των αγνώστων δεν γλίτωσε ούτε το παρμπρίζ του βαγονιού, στο οποίο έγραψαν «Welcome Home Baby».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr,  η οποία δημοσίευσε και τις φωτογραφίες του δημοσιογράφου Παναγιώτη Κρίνη, οι υπεύθυνοι της Αττικό Μετρό προχωρούν στον καθαρισμό τους, ενώ αναμένεται να αυξήσουν την φύλαξη του Αμαξοστασίου, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον.

Δεν τους πάει

Πριν από 24 ώρες, στο εργοτάξιο του Μετρό στη Θεσσαλονίκη είχε σημειωθεί φωτιά μικρή έκτασης. Όλα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/5).

Αμέσως κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία, στέλνοντας δύο οχήματα με επτά πυροσβέστες. Η φωτιά σβήστηκε εγκαίρως, αλλά είχε προλάβει πριν να δημιουργήσει ζημιές, περιορισμένης έκτασης.

Οι ζημιές έγιναν μόνο σε παλέτες και συσκευασίες, με τη φωτιά να εκδηλώνεται υπογείως. Συγκεκριμένα, σε μονωτικά υλικά που ήταν αποθηκευμένα στο δεύτερο επίπεδο του εργοταξίου (-2).

Προς το παρόν πραγματοποιείται έρευνα από την πυροσβεστική υπηρεσία, για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras