ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μήδεια» – ΓΓΠΠ: Ισχυρή σύσταση στους κατοίκους της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις

Ξεκάθαρο το μήνυμα από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, που καλεί τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.
«Μήδεια» – ΓΓΠΠ: Ισχυρή σύσταση στους κατοίκους της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις

«Μήδεια» – ΓΓΠΠ: Ξεκάθαρο το μήνυμα από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, που καλεί τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

«Μήδεια»: Ισχυρή σύσταση κάνει από τις πρώτες πρωινές ώρες η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), προκειμένου οι πολίτες να μείνουν σπίτι τους.

Η «Μήδεια» σαρώνει όλη την Ελλάδα και… βούτηξε στο λευκό και την Αττική, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και η κυκλοφορία έχει διακοπεί.

Μάλιστα, η χιονόπτωση είναι τόσο σφοδρή που και η Ακρόπολη έχει καλυφθεί πλέον από τον χιονιά, που συνεχίζει να απλώνεται.

«Οι μεν κάτοικοι να μην προβούν σε οποιαδήποτε μετακίνηση που μπορούν να αποφύγουν, ή να αναβάλλουν, οι δε εργαζόμενοι που χρειάζεται να μετακινηθούν να το πράξουν μετά τις 10.00 π.μ. και σε συνεννόηση με την εργοδοσία τους.

Η χιονόπτωση θα είναι συνεχής μέχρι τις 10.00 π.μ. και συστήνεται μεγάλη προσοχή σε όλους τους πολίτες να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις όποιες απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις τους. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί στο επόμενο τρίωρο», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΓΓΠΠ.

Επί ποδός βρίσκονται οι υπηρεσίες των δήμων της Αττικής, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meteo Gr (@meteogr)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χιονιάς: Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα και τρόλεϊ η Αθήνα για τις επόμενες 2 ώρες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Μήδεια» – ΓΓΠΠ: Ισχυρή σύσταση στους κατοίκους της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.