ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Ποιοι διάσημοι βρίσκονται στο «νησί των ανέμων» – Το «τρελό» φιλοδώρημα που άφησε ο Μάτ Ντέιμον

Μύκονος και Παξοί αποτελούν δύο πολύ ελκυστικούς προορισμούς για τους διάσημους επισκέπτες της Ελλάδας
Μύκονος: Ποιοι διάσημοι βρίσκονται στο «νησί των ανέμων» – Το «τρελό» φιλοδώρημα που άφησε ο Μάτ Ντέιμον

Η Ελλάδα είναι μία από τις ομορφότερες χώρες στον κόσμο και φυσικά από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς παγκοσμίως για κάθε είδους τουρίστα. Η Μύκονος φυσικά αποτελεί «σταθερή αξία» για τους διάσημους και πιο ισχυρούς οικονομικά επισκέπτες της χώρας μας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μερικοί από τους πιο γνωστούς τουρίστες του νησιού είναι οι ηθοποιοί Ματ Ντέιμον και Κριστιαν Μπέιλ, ο σταρ του NBA, Τζέιμς Χάρντεν, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Εντουάρντο Καμαβινγκά, αλλά και η ποπ σταρ Ανίτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ματ Ντέιμον αποδείχθηκε ιδιαίτερα γενναιόδωρος καθώς άφησε φιλοδώρημα ύψους 1000 ευρώ!

Μύκονος: Τι έκανε κάθε διάσημος

Πιο συγκεκριμένα ο δημοφιλής ηθοποιός, που βρέθηκε στην Μύκονο για μερικές ημέρες συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Λουτσιάνα Μποζάν Μπαρόζο, μετά το γεύμα του σε εστιατόριο στην περιοχή του Ορνού άφησε μαζί με την παρέα το παραπάνω εντυπωσιακό ποσό.

Επίσης στα Ματογιάννια περπάτησε πρόσφατα και ο Κρίστιαν Μπέιλ, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.

Η σύζυγος του βραβευμένου ηθοποιού ενθουσιάστηκε μάλιστα με τη μουσική που έπαιζε ο DJ στο εστιατόριο που είχαν γευματίσει, ο οποίος της έκανε δώρο την playlist του.

Η Μύκονος αποτέλεσε επιλογή διακοπών και για τον Τζέιμς Χάρντεν, έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του NBA αποφάσισε να κάνει ένα μικρό καλοκαιρινό διάλειμμα στο δημοφιλές ελληνικό νησί.

Ο 33χρονος με τη χαρακτηριστική γενειάδα, επέλεξε την καλύτερη καμπάνα διάσημου beach bar περιτριγυρισμένος από αιθέριες υπάρξεις.

Το νησί δέχθηκε στις παραλίες του για άλλη μια φορά και τον Εντουάρντο Καμαβινγκά. Είναι το τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι που ο ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Γαλλίας επισκέπτεται τη Μύκονο πριν επιστρέψει στις σκληρές προπονήσεις.

Τη Μύκονο επέλεξε για της διακοπές και η Βραζιλιάνα σταρ Anitta.

Η 30χρονη ποπ σταρ μοιράζεται με τους σχεδόν 65 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instgaram, στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νησί των Ανέμων.

Ακόμη στη Μύκονο για διακοπές βρέθηκαν και οι ηθοποιοί και αδερφοί Χέμσγουορθ, με τον Κρις να ενσαρκώνει φυσικά τον Θορ στις υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ στη σειρά ταινιών Avengers.

Στις προτιμήσεις των διάσημων και οι Παξοί με τις Σπέτσες

Η Νικόλ Κίντμαν επισκέφθηκε τους Παξούς το προηγούμενο καλοκαίρι και όπως φαίνεται έμεινε κατενθουσιασμένη, καθώς πληροφορίες θέλουν τη δημοφιλή ηθοποιό να επισκέπτεται το νησί του Ιονίου για άλλη μια φορά φέτος.

Κάτι, που έχει ήδη κάνει ο ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν.

Στις Σπέτσες βρίσκεται η εντυπωσιακή Κλόντια Σίφερ. Το διάσημο μοντέλο ανήρτησε δύο φωτογραφίες στο Instagram της.






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Ποιοι διάσημοι βρίσκονται στο «νησί των ανέμων» – Το «τρελό» φιλοδώρημα που άφησε ο Μάτ Ντέιμον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.