Μικρούτσικος: «Ο μόνος που προσφέρθηκε να με βοηθήσει, ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, στο HelloMagazine ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στα οικονομικά του προβλήματα, τονίζοντας ότι όλοι του γύρισαν την πλάτη, αλλά μόνος ένας προσφέρθηκε να τον βοηθήσει. Υπήρξαν άνθρωποι που σας γύρισαν την πλάτη, ενώ τους βοηθήσατε; «Δεν απευθύνθηκα...

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, στο HelloMagazine ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στα οικονομικά του προβλήματα, τονίζοντας ότι όλοι του γύρισαν την πλάτη, αλλά μόνος ένας προσφέρθηκε να τον βοηθήσει.

Υπήρξαν άνθρωποι που σας γύρισαν την πλάτη, ενώ τους βοηθήσατε;

«Δεν απευθύνθηκα σε κανέναν. Το να με βρουν, όπως ξέρεις πολύ πολύ καλά, ήταν δύσκολο, αλλά κάποιοι ελάχιστοι έδωσαν μια μάχη και με προσέγγισαν. Θα σου πω κάτι. Υπήρξε ένας άνθρωπος, που με πήρε όχι ένα, αλλά πολλά τηλέφωνα και κάθε φορά μου έλεγε: “Ό,τι οικονομικό πρόβλημα έχεις, ό,τι θες, πες μου”. Ως ανάγκη άμεση, δηλαδή. “Ό,τι πρόβλημά έχεις, πες το μου να σε βοηθήσω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Big Brother: Η Χριστίνα με μαγιό στο μπάνιο – Τα χέρια του Παναγιώτη κάτω από τη μπλούζα της (vid-pics)

Ξέρεις ποιος ήταν αυτός; Ο Θέμος Αναστασιάδης. Ξέρεις πόσες φορές; Με τον οποίο κάναμε πλάκα, είχαμε μια ραδιοτηλεοπτική σχέση, αλλά από απόσταση. Και ξαφνικά έγινε επίμονος και με φοβερό ενδιαφέρον. Αξίζει να το πω. Είμαι περήφανος και ήξερε ότι δεν θα δεχόμουν τίποτα, όμως το έκανε με μια επιμονή που έδειχνε ενδιαφέρον. Μιλάμε για τον Θέμο, που από ιδεολογία ήταν πέρα βρέχει. Ήταν τόσο μα τόσο γλυκός, εξαιρετικός και ανθρώπινος».

Υπήρξαν άλλοι;

«Όχι, δεν υπήρξαν. Μια εποχή ξεκινούσε η μέρα και με έπαιρναν για δανεικά τουλάχιστον δέκα άνθρωποι. Από αυτά τα τηλεφωνήματα, τουλάχιστον τα μισά, τα ικανοποιούσα. Αν μαζέψω τα λεφτά που έχω δώσει, λύνω το οικονομικό πρόβλημα της ζωής μου. Εκτός από μία-δύο περιπτώσεις, που μου επέστρεψαν τα λεφτά που είχα δανείσει, κανείς άλλος, μα κανείς, δεν μου επέστρεψε τίποτα. Τώρα λοιπόν που είχα ανάγκη, κανείς δεν έκανε τίποτα. Τους γνωρίζω έναν προς ένα, αλλά καλά να πάθω. Εάν είχα λεφτά, δεν θα με ένοιαζε. Αλλά τώρα, όταν ο άλλος ξέρει ότι δεν έχω καθόλου και σου έχω δανείσει 5.000.000, ε, εντάξει», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.