ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ: «Από το πάθος στην Ανάσταση»

Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ: «Να ψάλουμε από τα μπαλκόνια μας όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη». «Κλεισμένοι στα σπίτια και έξω από τις εκκλησίες, ταπεινωνόμαστε. Πρώτος εγώ, βιώνουμε όλοι τα λάθη και τις αμαρτίες μας. Έχουμε την ευκαιρία μέσα από την μοναξιά αυτή να βιώσουμε την δική Tου θυσία, που ήταν απαραίτητη...
Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ: «Από το πάθος στην Ανάσταση»

Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ: «Να ψάλουμε από τα μπαλκόνια μας όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη».

«Κλεισμένοι στα σπίτια και έξω από τις εκκλησίες, ταπεινωνόμαστε. Πρώτος εγώ, βιώνουμε όλοι τα λάθη και τις αμαρτίες μας. Έχουμε την ευκαιρία μέσα από την μοναξιά αυτή να βιώσουμε την δική Tου θυσία, που ήταν απαραίτητη για να οδηγηθούμε στην ανάσταση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

«Να ψάλουμε από τα μπαλκόνια μας όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη», σημείωσε ο κ. Γαβριήλ.

«Βάλτε στο μυαλό σας την λαχτάρα που έχει ο κάθε άνθρωπος για την σχέση με τον Θεό, με τους ανθρώπους. Με την λαχτάρα αυτοί να παραμείνουμε μέσα μας. Να αντιληφθούμε πως θα μπορέσουμε μέσα από την διαδικασία αυτή να βρούμε περισσότερο τον Θεό και τον άνθρωπο», υπογράμμισε.

Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ:

https://www.facebook.com/mitropoliNif/videos/1342803765918869/

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ: «Από το πάθος στην Ανάσταση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.