ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυρτώ: Έκανε το πρώτο της μπάνιο μετά από χρόνια (vid)

Η Μυρτώ έκανε το πρώτο της μπάνιο μετά από αρκετά χρόνια και συγκίνησε την Ελλάδα ακόμα μία φορά με την προσπάθεια της

Μυρτώ: Έκανε το πρώτο της μπάνιο μετά από χρόνια (vid)
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Μυρτώ της Πάρου, που κακοποιήθηκε με τον πιο άσχημο τρόπο από έναν Πακιστανό όταν ήταν 15 χρονών, έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα με την προσπάθεια της.

Η ιστορία της, είναι σίγουρα από τις πιο φρικτές, που μπορεί να ακούσει κάποιος, αφού ενώ έκανε τις διακοπές της στο νησί, αποφάσισε να πάει μία βόλτα, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη της.

Το ημερολόγιο έδειχνε 22 Ιουλίου 2012, όταν η 15χρονη είχε βρεθεί από τη μητέρα της, πολύ άγρια χτυπημένη και κακοποιημένη, φτάνοντας κοντά στο θάνατο.

Οι αρχές αμέσως άρχισαν τις έρευνες και βρήκαν τον 24χρονο Πακιστανό, Αχμέτ Βακάς, που ισχυρίστηκε ότι ήθελε να της κλέψει το κινητό και στη συνέχεια είπε ότι ήθελε να τη βιάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εύβοια φωτιά: Εντόπισαν στουπιά, μπιτόνια και καύσιμη ύλη

Φυσικά δεν αρκέστηκε σε αυτά, αφού αποφάσισε να χτυπήσει τη Μυρτώ πολύ άσχημα στα βράχια και να τη σκοτώσει.

Από τότε η κοπέλα περνάει έναν απίστευτο Γολγοθά,  χωρίς να έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ δεν μπορεί να περπατήσει και να τραφεί κανονικά.

Η μητέρα της, μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε την καθημερινότητα τους, δίνοντας σε όλο τον κόσμο να καταλάβει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα.

Πάντως υπήρχε και μία θετική είδηση, αφού η Μυρτώ μετά από αρκετά χρόνια, μπήκε στη θάλασσα και έκανε το πρώτο της μπάνιο, φυσικά με τη βοήθεια των αγαπημένων της ανθρώπων.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook

Exit mobile version