ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΜΜ: Πως θα αποζημειωθούν οι κάτοχοι καρτών

Διαβάστε τι προβλέπει το σχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών
ΜΜΜ: Πως θα αποζημειωθούν οι κάτοχοι καρτών

Αποζημίωση θα δοθεί σε όλους τους κατόχους μηνιαίων και ετήσιων καρτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλής.

Ο Κώστας Καραμανλής εξήγησε ότι η αποζημίωση θα είναι ανάλογη με τη διάρκεια της χρήσης της κάρτας και πως θα επιστραφεί όταν ο κάτοχος προσέλθει για να την ανανεώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σε ένα χρόνο το εμβόλιο και αν…

ΜΜΜ:Το σχέδιο

Αν για παράδειγμα κάποιος αγόρασε μια ετήσια κάρτα που κοστίζει 300 ευρώ κατά την ανανέωσή της θα αφαιρεθεί το ποσό του ενός ή των δυο μηνών που θα διαρκέσει η κρίση, και θα δικαιούνται ένα εκπτωτικό πακέτο.

Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή, έκπτωση 10% θα δοθεί και για την αγορά νέας κάρτας προκειμένου να βοηθηθούν τόσο οι πολίτες όσο και τα έσοδα του ΟΑΣΑ.

Ο υπουργός Μεταφορών, είπε επίσης ότι η έκπτωση 10% μπορεί να συνδυαστεί με την αποζημίωση και ο χρήστης να έχει μεγαλύτερα οφέλη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΜΜΜ: Πως θα αποζημειωθούν οι κάτοχοι καρτών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.