ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοσχάτο: Το θύμα έταζε μεταγραφές σε Γιουβέντους και Μπάγερν!

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τον άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο
Μοσχάτο: Το θύμα έταζε μεταγραφές σε Γιουβέντους και Μπάγερν!

Μοσχάτο: Η δολοφονία του 50χρονου ασφαλιστή συγκεντρώνει μεγάλο μέρος της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες – ομοίως και η δράση του.

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τον άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του.

Να θυμίσουμε ότι η 47χρονη που βρισκόταν μαζί του στο σπίτι, αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται, δηλαδή ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Αναφέρει ότι δεν έχει εμπλοκή στον θάνατο του ασφαλιστή και, μάλιστα, προς ενίσχυση των ισχυρισμών της δηλώνει πώς έχει δύο βίντεο, τα οποία εμπεριέχονται στη δικογραφία.

Το ένα απεικονίζει την έντονη συζήτηση που είχε με το 50χρονο και το δεύτερο που δείχνει την στιγμή του θανάτου του.

Στο μεταξύ, δεκάδες φαίνεται να είναι οι ανυποψίαστοι πολίτες, μεταξύ των οποίων και γνωστά του πρόσωπα, που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα εξαπάτησης από το θύμα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ του MEGA, ο 50χρονος συνέδεε την παράνομη δράση του με την αδυναμία του για το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, το θύμα φέρεται να πλησίαζε γονείς παιδιών, δηλώνοντας πως έχει επαφές με ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Μπάγερν Μονάχου!

Παράλληλα, συνδύαζε το… τερπνόν μετά του ωφελίμου. Προκειμένου να γίνεται πιο πειστικός συνήθιζε να κουβαλά εμφανίσεις των δύο αυτών ομάδων, μην διστάζοντας μάλιστα να τις πουλάει. Έβγαζε ακόμη και 150 ευρώ για την κάθε φανέλα!

Επιπλέον, έλεγε στους γονείς των φιλόδοξων παιδιών πως εάν του επέτρεπαν να τα εκπροσωπήσει, θα τα έφερνε σε επαφή με ένα από τα δύο clubs – φυσικά έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για μία υπόθεση με πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες που αφορούν, τόσο τη δράση του όσο και το τέλος του.

Μοσχάτο – Δείτε ρεπορτάζ που αναφέρεται στην υπόθεση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μοσχάτο: Το θύμα έταζε μεταγραφές σε Γιουβέντους και Μπάγερν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.