ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπουτάρης: «Ποτέ δεν έκανα δηλώσεις που έθιξαν την Γενοκτονία ή τους Πόντιους»

Τι ανέφερε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου
Μπουτάρης: «Ποτέ δεν έκανα δηλώσεις που έθιξαν την Γενοκτονία ή τους Πόντιους»

Την ανακοίνωση της  Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, σχολίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στην οποία τονίστηκε πως οι δηλώσεις του κ.Μπουτάρη σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων ήταν «άθλιες δημόσιες τοποθετήσεις».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αρνήθηκε πως έκανε δηλώσεις που έθιξαν είτε τη Γενοκτονία είτε τους Πόντιους.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε:

«Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Γιατί δεν αντιλαμβάνομαι σε τι αναφέρεται. Ποτέ δεν έκανα δηλώσεις που έθιξαν την Γενοκτονία ή τους Πόντιους. Εκτός κι αν αναφέρονται σε δηλώσεις μου οι οποίες επίτηδες παραποιήθηκαν και αλλοιώθηκε το νόημά τους, από τους γνωστούς ακροδεξιούς κύκλους που με συκοφαντούν συστηματικά και διαδίδουν ψέματα», ενώ πρόσθεσε πως:

«Εφόσον η Παμποντιακή Ομοσπονδία επιθυμεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη γι’ αυτόν τον λόγο, τότε πράγματι η Δικαιοσύνη μπορεί να κρίνει – όπως και όλος ο κόσμος – τις παραποιημένες δηλώσεις μου κατ’ αντιδιαστολή προς τις πραγματικές δηλώσεις μου. Η επίθεση εναντίον μου επανέφερε στη δημοσιότητα την παλιότερη συνέντευξή μου στο σύνολό της – και όχι μόνο μια απομονωμένη φράση – και ο καθένας μπορεί να την δει ολόκληρη και να κρίνει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπουτάρης: «Ποτέ δεν έκανα δηλώσεις που έθιξαν την Γενοκτονία ή τους Πόντιους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.