ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ναύπακτος: Άγνωστος αποπειράθηκε να βιάσει λουόμενη σε παραλία

Σοκαριστικό ήταν το μπάνιο στη θάλασσα για μία 45χρονη γυναίκα στη Ναύπακτο, όταν και δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο. Ο συγκεκριμένος άνδρας επιχείρησε να τη βιάσει, ενώ εκείνη ήταν ξαπλωμένη και έκανε ηλιοθεραπεία, χωρίς αν μπορεί να αντιδράσει. Έκπληκτη λοιπόν, τον είδε να της ορμάει, προσπαθώντας να της βγάλει το μαγιό, με την ίδια να...

Ναύπακτος: Άγνωστος αποπειράθηκε να βιάσει λουόμενη σε παραλία
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σοκαριστικό ήταν το μπάνιο στη θάλασσα για μία 45χρονη γυναίκα στη Ναύπακτο, όταν και δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο.

Ο συγκεκριμένος άνδρας επιχείρησε να τη βιάσει, ενώ εκείνη ήταν ξαπλωμένη και έκανε ηλιοθεραπεία, χωρίς αν μπορεί να αντιδράσει.

Έκπληκτη λοιπόν, τον είδε να της ορμάει, προσπαθώντας να της βγάλει το μαγιό, με την ίδια να αρχίζει να φωνάζει και να παλεύει μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Σύλληψη Γεωργιανού με σπαθί Σαμουράι!

Έτσι, εκείνος τράπηκε σε φυγή με ένα μοτοποδήλατο που είχε στην κατοχή του. Άμεσα βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα στη Ναύπακτο, προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος αγνώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει η npress.gr, η γυναίκα κατέγραψε τον αριθμό κυκλοφορίας του μοτοποδηλάτου και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο ιδιοκτήτη του, που παρέμεινε τρεις ημέρες στα κρατητήρια ώσπου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο, ενώ του επέβαλε περιοριστικούς όρους ώσπου να γίνει η δίκη.

Exit mobile version