ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μέτρα – Κυριάκος Μητσοτάκης: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ

Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την Κυβέρνηση να αποφασίζει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 αλλιώς τους περιμένει πρόστιμο!

Νέα μέτρα - Κυριάκος Μητσοτάκης: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Νέα μέτρα - Κυριάκος Μητσοτάκης: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Νέα μέτρα – Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα μέτρα διαχωρισμού και άσκησης πίεσης σε όσους είναι ανεμβολίαστοι αποφάσισε η Κυβέρνηση που υποχρεώνει όσους πολίτες είναι άνω των 60 σε εμβολιασμό αλλιώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα τσουχτερό πρόστιμο!

Πιο συγκεκριμένα, όσοι πολίτες ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία άνω των 60 και δεν κάνουν το εμβόλιο μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο 100 ευρώ.

Μάλιστα, θα πρέπει να κλείσουν το ραντεβού τους για την πρώτη δόση του εμβολίου μέχρι τις 16 Ιανουαρίου του 2022  αλλιώς θα τους επιβάλλεται 100 ευρώ πρόστιμο τον μήνα που θα πηγαίνει σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Κάτι τέτοιο θα γίνεται αυτόματα, καθώς μέσω της ΑΑΔΕ θα δούνε πως πρέπει να πληρώσουν το χρηματικό αυτό πρόστιμο.

Ακόμη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι το διάστημα από 6 έως 12 Δεκεμβρίου θα παρέχεται δωρεάν σε όλους ένα self test με στόχο να πραγματοποιηθούν οι εορτές με ασφάλεια.

Για ακόμη μια φόρα οι κυβερνώντες αντιμετωπίζουν όσους έχουν επιλέξει να μην κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19, ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας, με τα νέα μέτρα να μην διαφέρουν από τα προηγούμενα και ασκούν ασφυκτική πίεση στους ανεμβολίαστους.

Προκαλεί θλιβερή εντύπωση πως παρά της αντιδράσεις μερίδας της ιατρικής κοινότητας που έχει ταχθεί και με επιχειρήματα κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν σέβεται το δικαίωμα της επιλογής και της αυτοδιάθεσης…αλλά επιβάλλει πρόστιμο σε όσους άνω των 60 ετών, οι οποίοι για δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο.
Μιλάμε για ολοκληρωτικές συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές…καθόλου δημοκρατικές.

Όλα αυτά τη στιγμή που περισσότεροι από 18.000 πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ελλάδα κατά την περίοδο της πανδημίας!


 

Exit mobile version