ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει ένας ακόμη νεαρός, ο οποίος φαίνεται ότι έχει συγγενική σχέση με έναν από τους δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Σημειώνεται πως ακόμα δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος...
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει ένας ακόμη νεαρός, ο οποίος φαίνεται ότι έχει συγγενική σχέση με έναν από τους δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σημειώνεται πως ακόμα δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από νέες καταθέσεις.

«Οι γονείς των κατηγορουμένων γνώριζαν»

Όπως σημείωσε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας στο Star, οι Αρχές διάβασαν τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις σε δύο κινητά τηλέφωνα.

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο 21χρονος από τη Ρόδο.

Από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις. Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

«Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μιλώντας στο Star.

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.