ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες καταγγελίες για τον καθηγητή στις Σέρρες: Πλήρωσα 250 ευρώ για να περάσει η κόρη μου

«Δώσαμε και εμείς λεφτά για να περάσουμε τα μαθήματα, όχι ότι δεν έγραφε καλά, την έκοβε… Είχε δώσει, την έκοψε με 4,2 με 4,3 αυτό ήταν το κόλπο», δήλωσε πατέρας φοιτήτριας
Νέες καταγγελίες για τον καθηγητή στις Σέρρες: Πλήρωσα 250 ευρώ για να περάσει η κόρη μου
Νέες καταγγελίες για τη δράση του καθηγητή του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και των δύο ιδιοκτητών φροντιστηρίου στις Σέρρες, έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας. 

«Πλήρωνα 250 ευρώ στον καθηγητή για να περάσει η κόρη μου το μάθημα», κατήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ πατέρας μιας από τις φοιτήτριες «θύματα» του καθηγητή, ο οποίος δήλωσε ότι θα καταθέσει στη Δικαιοσύνη για το θέμα.

«Δώσαμε και εμείς λεφτά για να περάσουμε τα μαθήματα, όχι ότι δεν έγραφε καλά, την έκοβε… Είχε δώσει, την έκοψε με 4,2 με 4,3 αυτό ήταν το κόλπο», δήλωσε ο πατέρας της φοιτήτριας. «Δεν ήταν μονό η δίκια μου, είναι τόσα παιδιά… 250 ευρώ το μάθημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κύριος Σπύρος επιβεβαίωσε ότι είχαν γίνει καταγγελίες και παλαιότερα, αλλά δεν είχε γίνει τίποτα για τη δίωξη του καθηγητή. «Χρόνια γινόταν αυτό», σημείωσε. «Ο κόσμος το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι οι πάντες το ξέρανε, και η Θεσσαλονίκη και όλοι το ξέρανε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε δε, ότι ο καθηγητής διδάσκει 20 χρόνια στο ΤΕΙ Σερρών, αλλά διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει από πότε άρχισε να παίρνει «μίζες».

Ο πατέρας της κοπέλας είπε μάλιστα ότι στο θέμα εμπλέκεται και φροντιστήριο. «Πήγε να τον ρωτήσει γιατί δεν την περνάει, γίνονταν μέσω φροντιστηρίου όλα ‘’πρέπει να πας στο φροντιστήριο”» ανέφερε.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και στόχος των πρυτανικών Αρχών είναι να αποτρέψουν την πιθανή επιστροφή του στα αμφιθέατρα, έστω και για μια ημέρα, σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος, εν αναμονή της δίκης του και σε περίπτωση που θελήσει να κάνει χρήση της δυνατότητας που του παρέχεται να συνεχίσει το ακαδημαϊκό του έργο.

Σχετικές οδηγίες μάλιστα δόθηκαν χθες και από το υπουργείο Παιδείας, μέσω νομικού συμβούλου του υπουργού, που ζήτησε από τον πρύτανη, να παυθεί ο καθηγητής από τα καθήκοντά του μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση στα δικαστήρια.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Το ελληνικό κράτος αφανίζει με αδίστακτο τρόπο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας - «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά μας ένα - ένα...»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Κάλεσμα προς τα πατριωτικά κόμματα πραγματοποιούν οι ΗΠΑ, αλλιώς «σε λίγες δεκαετίες οι ευρωπαίοι θα γίνουν μειοψηφία στις χώρες τους»

Κοινωνία
Κοινωνία: Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Θέλουμε έναν πολίτη που ελέγχει την τεχνολογία ή μια τεχνολογία που ελέγχει τον πολίτη;

Κοινωνία
Κοινωνία: Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Απίστευτες δηλώσεις - Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει τη... χάρη στους αγρότες να διαδηλώσουν αλλά τους λέει να κάνουν στην... άκρη για να μην ενοχλούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Τη δουλειά που όφειλε να κάνει ο δήμος εδώ και χρόνια, την έκανε με μια ακτιβιστική πράξη ο Κωσταντίνος Τσιφτσόπουλος

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Τον κατάπτυστο χάρτη που κυκλοφορεί σε επίσημο φυλλάδιο, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης

Κοινωνία
Κοινωνία: Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ  –  Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ – Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

«Οι πολιτικοί υπεύθυνοι παραμένουν ΠΑΝΤΑ εκτός κάδρου, ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!, προστατευμένοι από το άρθρο 86»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Τα «κλουβιά» γίνονται θελκτικά εάν έχουν χρυσά κάγκελα - Διαφημίζουν τα Γιάννενα ως την πιο ευτυχισμένη πόλη των 15 λεπτών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

O Άρης Πορτοσάλτε εμφάνισε την ακρίβεια ως... ανάπτυξη και ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο

Κοινωνία