ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Νεκρώνει» η χώρα από την 24ωρη απεργία της Τετάρτης 30/05

Προβλήματα στις μετακινήσεις θα δημιουργηθούν την Τετάρτη 30/05, στα πλαίσια της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας. Παράλληλα, θα διοργανωθούν συλλαλητήρια το πρωί της Τετάρτης στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια. Λόγω της κινητοποιήσης δεν θα κινείται τίποτα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί σε...
«Νεκρώνει» η χώρα από την 24ωρη απεργία της Τετάρτης 30/05

Προβλήματα στις μετακινήσεις θα δημιουργηθούν την Τετάρτη 30/05, στα πλαίσια της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.

Παράλληλα, θα διοργανωθούν συλλαλητήρια το πρωί της Τετάρτης στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.

Λόγω της κινητοποιήσης δεν θα κινείται τίποτα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί σε Μετρό και Προαστιακό. Τα λεωφορεία (και τα Express Αεροδρομίου) και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9:00 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ.

Ενώ την επόμενη μέρα Πέμπτη 31/05, της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι, τρόλεϊ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα.

Δεμένα τα πλοία – Τροποποιήσεις στις πτήσεις

Λόγω της 24ωρη απεργίας που έχει κηρύξει η ΠΝΟ για τις 30 Μαΐου, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, ενώ εξαιτίας της τρίωρης στάσης των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας θα γίνουν τροποποιήσεις και ματαιώσεις σε πτήσεις.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν επίσης καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι εργαζόμενοι του Τύπου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Νεκρώνει» η χώρα από την 24ωρη απεργία της Τετάρτης 30/05», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.