ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός 33χρονος ποδοσφαιριστής στο Κιλκίς έτσι ξαφνικά!

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/9) σε γήπεδο του Κιλκίς, καθώς 33χρονος ποδοσφαιριστής ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος κι έχασε τη ζωή του!
Νεκρός 33χρονος ποδοσφαιριστής στο Κιλκίς έτσι ξαφνικά!

Άλυτο φαίνεται να παραμένει το μυστήριο με τους ξαφνικούς και ανεξήγητους θανάτους νέων ανθρώπων και δη αθλητών, με άλλο ένα τραγικό περιστατικό να έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βυθίστηκε στο πένθος από την είδηση του θανάτου ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της ΕΠΣ Κιλκίς ανάμεσα στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και τον Απόλλωνα Ευρωπού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος Τιμόθεος Καρασαββίδης ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος ολομόναχος, χωρίς να υπάρχει κάποιο μαρκάρισμα κι ενώ η μπάλα παιζόταν μακριά.

Αμέσως προσπάθησαν να του παράσχουν πρώτες βοήθειες, του έκαναν επί 20 λεπτά ΚΑΡΠΑ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το ασθενοφόρο έφτασε περίπου 25 λεπτά αργότερα, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του και κατέληξε.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το εν λόγω θλιβερό περιστατικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεκρός 33χρονος ποδοσφαιριστής στο Κιλκίς έτσι ξαφνικά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.