ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερντογάν: «Έρχεται Γ’ Παγκόσμιος»

Προκαλεί για ακόμα μία φορά ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,ο οποίος δήλωσε δημόσια πως ο κίνδυνος του Γ’Παγκοσμίου Πολέμου είναι πλέον υπαρκτός και ορατός. Ο Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του σε εκδήλωση που αφορούσε την Υγεία, απευθύνθηκε στους Τούρκους πολίτες και τους κάλεσε να προετοιμαστούν για κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και αυτό ενός ακόμα Παγκοσμίου...
Ερντογάν: «Έρχεται Γ’ Παγκόσμιος»

Προκαλεί για ακόμα μία φορά ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,ο οποίος δήλωσε δημόσια πως ο κίνδυνος του Γ’Παγκοσμίου Πολέμου είναι πλέον υπαρκτός και ορατός.

Ο Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του σε εκδήλωση που αφορούσε την Υγεία, απευθύνθηκε στους Τούρκους πολίτες και τους κάλεσε να προετοιμαστούν για κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και αυτό ενός ακόμα Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, αιτία για τον Γ’ Παγκόσμιο θα μπορούσε να είναι το γεγονός πως οι ΗΠΑ, ετοιμάζουν 20 στρατιωτικές βάσεις στη Συρία, κάτι που στα μάτια του φαντάζει σαν ξεκάθαρος ανταγωνισμός με τα ρωσικά στρατεύματα που βρίσκονται στο σημείο.

«Οι ΗΠΑ χτίζουν είκοσι βάσεις στη Συρία, γεγονός που στρέφεται κατά της Ρωσίας και μπορεί να γίνει η αιτία για να ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί χρειάζονται οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία, όπου υπάρχουν και δυνάμεις και της Ρωσίας και του Ιράν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος και συμπλήρωσε:

«Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: «Έρχεται Γ’ Παγκόσμιος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.