×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Νίκη Κεραμέως: «Κανονικά στις 8:15 τη Δευτέρα τα παιδιά στο σχολείο» (vid)


Αλέξανδρος Κωτάκης

Νίκη Κεραμέως: «Κανονικά στις 8:15 τη Δευτέρα τα παιδιά στο σχολείο» (vid)


Το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει κανονικά το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς και οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στα σχολεία τους, που καλούνται να τηρούν τα μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά του κορονοϊού.

Αυτό τόνισε το πρωί του Σαββάτου (12/9) η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως: «Τη Δευτέρα τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά στις 8:15. Την πρώτη μέρα παραδοσιακά δεν γίνεται ουσιαστικό μάθημα. Ένα κομμάτι της πρώτης μέρας θα αφιερωθεί στην εξήγηση εκ μέρους των εκπαιδευτικών των μέτρων προστασίας και πρόληψης», τόνισε – μεταξύ άλλων – η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ενώ αναφέρθηκε και στο τι θα γίνει με τα μαθήματα στα πανεπιστήμια.

Μάλιστα η εκπομπή μετέδωσε και εικόνες από σχολείο της Ραφήνας, όπως έχει διαμορφωθεί, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών.

Εξάλλου για την την έναρξη της σχολικής χρονιάς με μάσκες μίλησε και η διευθύντρια τη Πνευμονολογικής Κλινικής του «Σωτηρία», Μίνα Γκάγκα, η οποία αναφέρθηκε και στο «φρένο» στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού της Οξφόρδης, όπως και στη σημασία του εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων με το εμβόλιο της γρίπης.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Νίκη Κεραμέως για τα σχολεία και τη νέα σχολική χρονιά

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ