ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νικόλαος Παπαδόπουλος – ΝΙΚΗ: Αν γίνουν όπως σας τα λέμε σε έξι μήνες θα ψάχνετε ασθενή να χειρουργήσετε – Θα εξαφανιστούν οι λίστες

Την ίδια ώρα ο Νικόλαος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο παράδειγμα του αείμνηστου Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου, ο οποίος με τα μέτρα που πήρε για την Θράκη οδήγησε σε περισσότερες γεννήσεις 800 παιδιών μέσα σε μόνο έναν χρόνο.
Νικόλαος Παπαδόπουλος – ΝΙΚΗ: Αν γίνουν όπως σας τα λέμε σε έξι μήνες θα ψάχνετε ασθενή να χειρουργήσετε – Θα εξαφανιστούν οι λίστες

Την σιγουριά του πως αν ακολουθηθούν οι προτάσεις της ΝΙΚΗΣ, θα εξαφανιστούν οι λίστες ασθενών που αναμένουν χειρουργείο, εξέφρασε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΙΚΗ, Νικόλαος Παπαδόπουλος.

«Θα ψάχνετε ασθενή να χειρουργήσετε, αλλά εσείς “περί άλλων τυρβάζετε”», είπε χαρακτηριστικά στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

«Εύχομαι να μη γίνει το ΕΣΥ επί των ημερών σας, ένα ΕΣΥ με τιμοκατάλογο δίκην χασαποταβέρνας. Που θα λέει τόσο το παχύ το έντερο, τόσο το συκώτι, τόσο το πνευμόνι. Αυτό να μην το δούμε στη νεοεποχιτικη Νέα Δημοκρατία», τόνισε.

Την ίδια ώρα, ο Νικόλαος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο παράδειγμα του αείμνηστου Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου, ο οποίος με τα μέτρα που πήρε για την Θράκη οδήγησε σε περισσότερες γεννήσεις 800 παιδιών μέσα σε μόνο έναν χρόνο.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΙΚΗ έκανε αναφορά και στον Κώστα Καραμανλή και τα θετικά αποτελέσματα που έφεραν τα μέτρα που θέσπισε για τους τρίτεκνους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νικόλαος Παπαδόπουλος – ΝΙΚΗ: Αν γίνουν όπως σας τα λέμε σε έξι μήνες θα ψάχνετε ασθενή να χειρουργήσετε – Θα εξαφανιστούν οι λίστες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.