ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νικόλαος Παπαδόπουλος – Νίκη: Να Μετανοήσουν αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα μας στα βράχια πριν τους προλάβει η Δικαιοσύνη του Θεού

«Με τι λέξεις να εκφράσει ο Ορθόδοξος Ελληνας Χριστιανός την αγανάκτηση και την λύπη του για την πολεμική που υφίσταται».
Νικόλαος Παπαδόπουλος – Νίκη: Να Μετανοήσουν αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα μας στα βράχια πριν τους προλάβει η Δικαιοσύνη του Θεού

«Κύριε τῶν Δυνάμεων, μεθ᾿ ἡμῶν γενοῦ, ἄλλον γὰρ ἐκτός Σου βοηθὸν ἐν θλίψεσιν οὐκ ἔχομεν» ήταν τα πρώτα λόγια του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΙΚΗ, Νικόλαου Παπαδόπουλου, με φόντο το «DESTROY GREECE» του ντοκιμαντέρ «Αvant – Drag», τους «γάμους» ομοφυλόφιλων, την τεκνοθεσία εκ μέρους τους και τα «Αδέσποτα Κορμιά» με την προσβολή προς την Παναγία.

«Με τι λέξεις να εκφράσει ο Ορθόδοξος Ελληνας Χριστιανός την αγανάκτηση και την λύπη του για την πολεμική που υφίσταται από όλους αυτούς, τούς δήθεν προοδευτικούς που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα μας;», διερωτήθηκε, μιλώντας στο Sportime ο Νικόλαος Παπαδόπουλος.

«Από τα “Αδέσποτα κορμιά” και την Παναγία γυμνή και σταυρωμένη, από τους “γάμους” των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία εκ μέρους τους με νόμο του Κράτους, τώρα δόθηκε η εντολή… “Καταστρέψτε την Ελλάδα”!», υπογράμμισε.

«”DESTROY GREECE” φώναξαν οι “queer” πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ “Αvant – Drag” – Κοιτίδα βλασφημίας το 26ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου τής Θεσσαλονίκης… Από την πόλη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου ακούστηκαν αυτά τα άθλια λόγια!», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκη με τη ΝΙΚΗ, το Υπουργείο Πολιτισμού «με χρήματα των Ελλήνων έκανε το αδιανόητο… Επέτρεψε, όχι τυχαία όπως φαίνεται, να ακουστεί αυτή η φράση που φανερώνει τις προθέσεις ενός κράτους ολετήρα τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας!»

«Ε… Φτάνει πια! Μη προκαλείτε άλλο την Πίστη μας και την αγάπη μας προς την Πατρίδα μας! Υπάρχουν και όρια, περάσατε την κόκκινη γραμμή της υπομονής μας!», υπογράμμισε.

Ο Δρ. Καρδιοχειρουργικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τόνισε την αποστολή της ΝΙΚΗΣ «να ξαναχτίσει την Πατρίδα μας που κατέστρεψαν όλοι αυτοί που καταπάτησαν το Ιερό Ευαγγέλιο ψηφίζοντας αντίχριστους νόμους».

«Ευχόμαστε να Μετανοήσουν αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα μας στα βράχια πριν τους προλάβει η Δικαιοσύνη του Θεού!», κατέληξε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νικόλαος Παπαδόπουλος – Νίκη: Να Μετανοήσουν αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα μας στα βράχια πριν τους προλάβει η Δικαιοσύνη του Θεού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.