ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: Δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση των πολιτών απέναντι στα μέτρα

Κορονοϊός: Δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση των πολιτών στα μέτρα εξαιτίας του καλού καιρού σημείωσε για ακόμη μια φορα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. Μεταξύ άλλων είπε: Τα τζαμιά θα είναι κλειστά για το κοινό, παρά την έναρξη από το ραμαζάνι. Παραμένουν κλειστοί όλοι οι χώροι λατρείας. Για να συνεχίσουν τα...
Νίκος Χαρδαλιάς: Δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση των πολιτών απέναντι στα μέτρα

Κορονοϊός: Δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση των πολιτών στα μέτρα εξαιτίας του καλού καιρού σημείωσε για ακόμη μια φορα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Μεταξύ άλλων είπε:

Τα τζαμιά θα είναι κλειστά για το κοινό, παρά την έναρξη από το ραμαζάνι. Παραμένουν κλειστοί όλοι οι χώροι λατρείας.

Για να συνεχίσουν τα πράγματα να εξελίσσονται θετικά πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση. Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 4 Μαϊου

Η χρήση της άδειας ειδικού σκοπού για γονείς παρατείνεται μέχρι την 10η Μαϊου.

Πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Μας απασχολεί το ζήτημα της διασποράς όχι μόνο για τις δομές που ήρθαν στο προσκήνιο αυτές τις μέρες αλλά για όλες.

Χθες έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την στεγανοποίηση της εξάπλωσης.

Σε κάθε οικισμό Ρομά ήμασταν εκεί και όταν χρειάστηκε στεγανοποιήσαμε τις περιοχές.

Προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι.

Είναι εύκολο να μιλούν όλοι για λάθη.

Σε σχέση με τη δομή στα δυτικά προάστια, ενημέρωσε ότι από την εν εξελίξει διαδικασία ιχνηλάτησης σε σύνολο 34 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων προέκυψαν μέχρι τώρα 121 στενές επαφές που τέθηκαν σε καραντίνα.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε όλες τις λίστες των ασθενών και κάναμε τις ιχνηλατήσεις.

Καμιά κλινική δεν έχει σφραγιστεί. Είμαστε εκεί από την πρώτη ώρα για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι που κάνουν αιμοκάθαρση θα μπορέσουν να συνεχίσουν να το κάνουν με όρους ασφάλειας.

Κοντοζαμάνης: Δεν νοσηλεύεται κανείς ασθενής στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Δεν υπάρχει περίπτωση απόκρυψης κανενός κρουσμάτου. Όλες οι εξετάσεις γίνονται σε εξωτερικά εργαστήρια. Υπήρχαν 2 καταγεγραμμένα κρούσματα στο νοσοκομείο Νίκαιας και μάλιστα γιατροί , τα οποία ανακοινώθηκαν, ακολουθήσαμε τα πρωτόκολλα και ιχνηλατήσαμε όλες τις επαφές τους.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Χαρδαλιάς: Δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση των πολιτών απέναντι στα μέτρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.