ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νυν υπέρ πάντων ο αγών τραγουδούν στην κυβέρνηση για να περάσει ο γάμος ομοφύλων όταν ο κόσμος χάνει τα σπίτια του από τα fund

Διμοιρίες των ΜΑΤ κλήθηκαν να επιβάλουν την τάξη σε μία ήσυχη γειτονιά των Ιλισίων επειδή ήθελαν να βγάλουν τους ανθρώπους για άλλη μια φορά στο δρόμο.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών τραγουδούν στην κυβέρνηση για να περάσει ο γάμος ομοφύλων όταν ο κόσμος χάνει τα σπίτια του από τα fund

Ο κόσμος χάνει τα σπίτια του από τα fund και στην κυβέρνηση αντί να μην τους πιάνει ο ύπνος για την φτώχεια και την ανέχεια που βύθισαν τον λαό φωνάζουν το «νῦν ὑπὲρ πάντων ο ἀγών» για τον γάμο των ομοφύλων.

Μπερδέματα στο μυαλό των κυβερνώντων που αποφασίζουν τι είναι αμαρτία και τι δεν είναι, που κρίνουν τι είναι ορθόδοξο και τι όχι, που ζουν στον κόσμο τους γενικά.

Ηρωικές προσπάθειες έκαναν την Τετάρτη πολίτες να σώσουν το σπίτι οικογένειας από τις τράπεζες.

Διμοιρίες των ΜΑΤ κλήθηκαν να επιβάλουν την τάξη σε μία ήσυχη γειτονιά των Ιλισίων επειδή ήθελαν να βγάλουν μία μάνα και τον γιο της για άλλη μια φορά στο δρόμο, για χρέος 15.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε το νομοσχέδιο που ρυθμίζει (πέραν του συμφώνου συμβίωσης) τα θέματα γάμου και τεκνοθεσίας των ομοφύλων. «O tempora, o mores» που έλεγε και ο Κικέρωνας.

«Ως πότε τέλος πάντων, Κατιλίνα, θα καταχράσαι της υπομονής μας; Ως πότε θα μας εμπαίζει η μανία σου; Ποια κατάληξη θα έχει η αχαλίνωτη θρασύτητά σου; Ω καιροί, ω ήθη!», είχε αναφέρει στο λόγο του ο Ρωμαίος ρήτορας, μερικές δεκαετίες πριν τη γέννηση του Χριστού, πιο επίκαιρα από ποτέ.

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα αγαπώ και με απασχολούν καθημερινά - τον Ολυμπιακό, τον στίβο και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τάσος Ισαάκ – Σολωμός Σολωμού: Αθάνατοι για τους Έλληνες – Αθέατοι μόνο για τους νενέκους

Τάσος Ισαάκ – Σολωμός Σολωμού: Αθάνατοι για τους Έλληνες – Αθέατοι μόνο για τους νενέκους

Η μνήμη είναι το θεμέλιο κάθε χώρας που ποθεί τη λευτεριά - Η κόρη του εθνομάρτυρα Τάσου Ισαάκ συγκλόνισε με την αφυπνιστική ομιλία της

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Αντώνης Σαμαράς: Συγκλονιστικά λόγια στον επικήδειο για την κόρη του – «Ευχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε αυτό το δώρο για 34 χρόνια…»

Αντώνης Σαμαράς: Συγκλονιστικά λόγια στον επικήδειο για την κόρη του – «Ευχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε αυτό το δώρο για 34 χρόνια…»

«Δεν αποχαιρετούμε σήμερα τη Λένα μας. Μαζί θα είμαστε συνέχεια, δίπλα στο φως το δικό της...»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Η Λάουρα Κοβέσι «καρφώνει» ξανά την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Αν είχαν γίνει έργα με τα εκατομμύρια για το σιδηρόδρομο, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί»

Τέμπη: Η Λάουρα Κοβέσι «καρφώνει» ξανά την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Αν είχαν γίνει έργα με τα εκατομμύρια για το σιδηρόδρομο, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί»

«Πόσες τραγωδίες πρέπει να ζήσουμε ακόμα για να καταλάβουμε ότι τα οικονομικά εγκλήματα δεν είναι μικροπράγματα;»

Κοινωνία
Κοινωνία: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εξόδιο ακολουθία της Λένας Σαμαρά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εξόδιο ακολουθία της Λένας Σαμαρά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε στην κηδεία της Λένας Σαμαρά στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, αποδίδοντας φόρο τιμής και εκφράζοντας τη στήριξή του στην οικογένεια του Αντώνη Σαμαρά.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αργίες: Έρχεται ο Δεκαπενταύγουστος – Ποιες ακολουθούν!

Αργίες: Έρχεται ο Δεκαπενταύγουστος – Ποιες ακολουθούν!

Ποιες είναι οι αργίες που θα μας απασχολήσουν.

Κοινωνία
Κοινωνία: Σοφία Σεϊρλή έφυγε στα 77 της – Η τραγική στιγμή στους Φούρνους Κορσεών

Σοφία Σεϊρλή έφυγε στα 77 της – Η τραγική στιγμή στους Φούρνους Κορσεών

Η Σοφία Σεϊρλή, αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος, πέθανε στα 77 της χρόνια στους Φούρνους Κορσεών, όταν παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα ενώ κολυμπούσε.

Κοινωνία
Κοινωνία: Φωτιά: Τεράστια προσοχή συνιστούν οι αρχές – Στο πορτοκαλί Αττική και έξι περιφέρειες!

Φωτιά: Τεράστια προσοχή συνιστούν οι αρχές – Στο πορτοκαλί Αττική και έξι περιφέρειες!

Τεράστια προσοχή για ακόμα μία μέρα, με τον κίνδυνο για φωτιά να είναι πολύ υψηλός.

Κοινωνία
Κοινωνία: ΑΤΜ: Αυτά αλλάζουν από σήμερα στις χρεώσεις!

ΑΤΜ: Αυτά αλλάζουν από σήμερα στις χρεώσεις!

Τι πρέπει να προσέχετε από σήμερα στα ΑΤΜ!

Κοινωνία
Κοινωνία: Σε συναγερμό για φωτιά Αττική, Βοιωτία και Εύβοια – Προειδοποιούν οι αρχές!

Σε συναγερμό για φωτιά Αττική, Βοιωτία και Εύβοια – Προειδοποιούν οι αρχές!

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος για φωτιά.

Κοινωνία