ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσοκομείο Ρόδου: Αδιανόητες εικόνες με ποντίκια, γάτες και περιστέρια!

Απίστευτη η κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο της Ρόδου, που προκαλεί πραγματικά ντροπή.
Νοσοκομείο Ρόδου: Αδιανόητες εικόνες με ποντίκια, γάτες και περιστέρια!

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το νοσοκομείο της Ρόδου, σύμφωνα με όσα αρχίζουν και βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα μετά από έρευνα που έκανε το Mega, οι καταγγελίες εδώ και μήνες διαδέχονται η μία την άλλη και μιλούν για τριτοκοσμικές συνθήκες.

Τόσο οι γιατροί αλλά και οι νοσηλευτές παρακολουθούν καθημερινά περιστέρια για να μπαίνουν σε δωμάτια ασθενών, ενώ κάνουν… παρέλαση τρωκτικά και γάτες μέσα στο νοσοκομείο.

Από κει και πέρα υπάρχουν και οι υλικές ζημιές αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων όλα τα κλιματιστικά μέσα στο κτίριο είναι χαλασμένα και κάνεις δεν έχει ενδιαφερθεί για να τα φτιάξει.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου της Ρόδου, Χάρης Μπαρός μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα Mega», τονίζοντας για ακόμη μία φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο λέγοντας αρχικά.

«Για τα περιστέρια, έχουν μπει δίχτυα στους κοινόχρηστους χώρους, γενικότερα λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης του νοσοκομείου έχουμε πρόβλημα με τον κλιματισμό, έχει χαλάσει ο κεντρικός κλιματισμός, από τα 3 κεντρικά κλιματιστικά, λειτουργεί το 1,5.

Οπότε το καλοκαίρι ανοίγουμε τα παράθυρα. Κάποια τρωκτικά ήταν τώρα τελευταία στα πατάρια. Νομίζω ότι αυτό το ζήτημα μπορεί να λυθεί. Η επιτροπή Λοιμώξεων έχει τα πλήρη στοιχεία. Εγώ το γνωρίζω από την καθημερινότητά μου στο νοσοκομείο».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το πρόβλημά του νοσοκομείου είναι η έλλειψη προσωπικού. Δεν γνωρίζω για τα λύματα και εάν έχει λυθεί, το ακούω πρώτη φορά για λύματα στον χώρο αποστείρωσης».

Από κει και πέρα μεγάλη αναφορά έγινε και στην υποστελέχωση που έχει το νοσοκομείο της Ρόδου, αναφέροντας: «Έχουμε 2 αναισθησιολόγους αυτή τη στιγμή και από τις 7 αίθουσες που υπάρχουν λειτουργούν οι 2, μία για τα επείγοντα και μία για τα τακτικά. Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο ακτινολογικό, έχουμε μείνει με 5 ακτινολόγους γιατρούς. Τον τελευταίο χρόνο έχουν παραιτηθεί οι 3 και έχουν ιδιωτεύσει. Όταν αρρωσταίνει ένας από τους ακτινολόγους, έχουμε πρόβλημα με τις βάρδιες».

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο Mega, με την κυβέρνηση να συνεχίζει να… σφυράει αδιάφορα, όσον αφορά πράγματα που μπορεί να κοστίσουν τη ζωή ενός ασθενή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νοσοκομείο Ρόδου: Αδιανόητες εικόνες με ποντίκια, γάτες και περιστέρια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.