ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Novartis: Δεν θα παραστεί στην Προανακριτική ο Σαμαράς

Κάνει λόγο για σκευωρία σε σχετική επιστολή του
Novartis: Δεν θα παραστεί στην Προανακριτική ο Σαμαράς

Επιστολή προς την Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης απέστειλε ο Αντώνης Σαμαράς,γνωστοποιώντας πως δεν θα παραστεί στην Προανακριτική εξέταση για την υπόθεση Novartis.

Πιο συγκεκριμένα απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απάντησε στην πρόσκληση της Προανακριτικής με την εξής επιστολή:

«Κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής, Δεν προτίθεμαι να παραστώ στη συνεδρίαση της Επιτροπής σας την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018. Δεν με αφορούν κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις οι οποίες συνιστούν έναν ακόμη κρίκο στην ουσιαστική συγκάλυψη της σε βάρος μου σκευωρίας.

Σκευωρία η οποία οργανώθηκε και υλοποιείται από τη γνωστή σε όλους γελοία συμμορία. Απαιτώ άλλωστε την ουσιαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης, με εξέταση όλων των μαρτύρων και όλων των στοιχείων. Διατηρώ αυτονόητα το δικαίωμά μου να εκφέρω την άποψή μου, σε περίπτωση που εισέλθετε στην ουσία της υπόθεσης μετά την κατάθεση των μαρτύρων».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Novartis: Δεν θα παραστεί στην Προανακριτική ο Σαμαράς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.