ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ανδρεάς Δημάτος για τον Σωκράτη Γκιόλια

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος συνεργάστηκε με τον Σωκράτη Γκιόλια στην εφημερίδα «Goal News» και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ήταν «Παράδειγμα για όλους». «Πέρα από τη φιλία που είχαμε, δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τον δημοσιογράφο Γκιόλια. Δεν έχω συναντήσει τέτοιο παράδειγμα ανθρώπου που θα μπορούσε πάντα να δώσει την πιο σκληρή μάχη...
Ο Ανδρεάς Δημάτος για τον Σωκράτη Γκιόλια

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος συνεργάστηκε με τον Σωκράτη Γκιόλια στην εφημερίδα «Goal News» και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ήταν «Παράδειγμα για όλους».

«Πέρα από τη φιλία που είχαμε, δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τον δημοσιογράφο Γκιόλια. Δεν έχω συναντήσει τέτοιο παράδειγμα ανθρώπου που θα μπορούσε πάντα να δώσει την πιο σκληρή μάχη για το ρεπορτάζ και για αυτό που αγαπούσε .

Δε θα ξεχάσω ποτέ πόσες μέρες έκανε να μου μιλήσει όταν χρειαζόταν, λίγες φορές ευτυχώς, να περιορίσω το δισέλιδο που απαιτούσε για τον στίβο στο Goal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτης Γκιόλιας: 1973-2010…

Ειδικά τέτοιες εποχές που είχαμε πολλές σελίδες για τις προετοιμασίες και τις αποστολές των ομάδων στο ποδόσφαιρο.

Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να ταυτίζεται τόσο πολύ με αυτό που αγαπάει.

Όσο τον έζησα εγώ ως αθλητικό συντάκτη.

Δε έχω ξαναδεί άνθρωπο να αγαπάει τόσο αυτό που κάνει και να είναι παράδειγμα. Παράδειγμα για όποιον ασχολείται είτε με το μεγαλύτερο ρεπορτάζ του κόσμου είτε για αυτό που λέγαμε εμείς τη… βούλα. Το μικρότερο ρεπορτάζ δηλαδή.

Έτσι θυμάμαι τον Σωκράτη Γκιόλια».

Follow sportime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ανδρεάς Δημάτος για τον Σωκράτη Γκιόλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.