ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δημήτρης Νατσιός στην εξόδιο ακολουθία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη

Ο Δημήτρης Νατσιός στην εξόδιο ακολουθία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη
Ο Δημήτρης Νατσιός στην εξόδιο ακολουθία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός, θα παραστεί την Παρασκευή στην εξόδιο ακολουθία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον Ι. Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λυγγερίδης νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη από ναυτική φωτοβολίδα.

Ο άτυχος αστυνομικός κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, «την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μμ.» μετά από πολυήμερη νοσηλεία Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. «Tο ιατρικό προσωπικό είχε προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του αριστερού άκρου στο πόδι του. Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο ανακοινωθέν του νοσοκομείου, ο 31χρονος παρέμενε σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ για περισσότερες από 20 ημέρες και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωφρενική κάθαρση», ανέφερε η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Δημήτρης Νατσιός στην εξόδιο ακολουθία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.