ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κακός χαμός – Απειλές του Μένιου Φουρθιώτη στον Ιβάν!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος… τηλεοπτικού θανάτου!
Ο κακός χαμός – Απειλές του Μένιου Φουρθιώτη στον Ιβάν!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος… τηλεοπτικού θανάτου!

Μπορεί την εποχή που ιδιοκτήτης του σταθμού ήταν ο Φίλιππος Βρυώνης, ο Μένιος Φουρθιώτης να «έλυνε και να έδενε» στο κανάλι των Μελισσίων, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην δημιουργία ενός… αμφιβόλου ποιότητας πρόγραμμα. Ωστόσο, η εξαγορά του Epsilon από τον Ιβάν Σαββίδη, άλλαξε τα πράγματα άρδην…

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Στη Φόρα» στην τηλεόραση του ΑΡΤ, την Πέμπτη (31/05) ανακοινώθηκε από την διοίκηση στον Μένιο Φουρθιώτη ότι η εκπομπή του «Αποκαλυπτικά» κόβεται και ότι… ο ίδιος φεύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, μόλις ο άλλοτε… ισχυρός άνδρας του καναλιού, έμαθε το οριστικό τέλος της εκπομπής του «Αποκαλυπτικά»… ξέσπασε σε φωνές, λέγοντας ότι θα κάνει μηνύσεις κατά του τηλεοπτικού σταθμού.

Θυμίζοντας με αυτή τη συμπεριφορά τον παλιό… κακό Μένιο, που συστήθηκε στο πανελλήνιο με τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν προϊδέαζε την… ραγδαία τηλεοπτική του ανέλιξη σε παρουσιαστή και διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας.

Αλλά και στην περίπτωση Φουρθιώτη, όπως και άλλων… αστέρων της «μικρής οθόνης» αποδείχτηκε ότι… έχει ο καιρός (τηλεοπτικά) γυρίσματα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο κακός χαμός – Απειλές του Μένιου Φουρθιώτη στον Ιβάν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.