Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος… τηλεοπτικού θανάτου!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος… τηλεοπτικού θανάτου!

Μπορεί την εποχή που ιδιοκτήτης του σταθμού ήταν ο Φίλιππος Βρυώνης, ο Μένιος Φουρθιώτης να «έλυνε και να έδενε» στο κανάλι των Μελισσίων, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην δημιουργία ενός… αμφιβόλου ποιότητας πρόγραμμα. Ωστόσο, η εξαγορά του Epsilon από τον Ιβάν Σαββίδη, άλλαξε τα πράγματα άρδην…

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Στη Φόρα» στην τηλεόραση του ΑΡΤ, την Πέμπτη (31/05) ανακοινώθηκε από την διοίκηση στον Μένιο Φουρθιώτη ότι η εκπομπή του «Αποκαλυπτικά» κόβεται και ότι… ο ίδιος φεύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, μόλις ο άλλοτε… ισχυρός άνδρας του καναλιού, έμαθε το οριστικό τέλος της εκπομπής του «Αποκαλυπτικά»… ξέσπασε σε φωνές, λέγοντας ότι θα κάνει μηνύσεις κατά του τηλεοπτικού σταθμού.

Θυμίζοντας με αυτή τη συμπεριφορά τον παλιό… κακό Μένιο, που συστήθηκε στο πανελλήνιο με τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν προϊδέαζε την… ραγδαία τηλεοπτική του ανέλιξη σε παρουσιαστή και διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας.

Αλλά και στην περίπτωση Φουρθιώτη, όπως και άλλων… αστέρων της «μικρής οθόνης» αποδείχτηκε ότι… έχει ο καιρός (τηλεοπτικά) γυρίσματα!