ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μανώλης Σφακιανάκης για το σχολικό εκφοβισμό (vid)

Συγκλόνισε η αυτοκτονία του 14χρονου
Ο Μανώλης Σφακιανάκης για το σχολικό εκφοβισμό (vid)

Με αφορμή το σοκαριστικό περιστατικό με την αυτοκτονία του 14χρονου από την Αργυρούπολη, ο Μανώλης Σφακιανάκης αναφέρθηκε στη μάστιγα της εποχής και τις μορφές της.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο σχολικός εκφοβισμός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που θέλει μεγάλη προσοχή. Ο κόσμος της εφηβείας δεν μπορεί να καταλάβει που πρέπει να σταματήσει. Πολλά περιστατικά ξεκινούν από μία απλή πλάκα, χαβαλέ και από τον χαβαλέ έχουμε ένα ισχυρό bullying και το οποίο μετατρέπεται σε αυτοκτονία».

«Μετά από καταγγελίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί για παιδιά που εξέφραζαν κραυγές απόγνωσης στο διαδίκτυο , η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε και έσωσε πολλά παιδιά», συμπλήρωσε ο κ. Σφακιανάκης και τόνισε αναφορικά με το Bullying και την τεχνολογία:

«Σε λίγα μόνο χρόνια έχουμε τρεις μεταλλάξεις του bullying. Δυστυχώς, η σύγχρονη τεχνολογία έχει συμβάλλει στο cyber bullying. Μέσω της τεχνολογίας μπορεί ένα παιδί να δέχεται απειλητικά ή εκβιαστικά e-mails, συκοφαντίες μέσα από αναρτήσεις».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μανώλης Σφακιανάκης για το σχολικό εκφοβισμό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.