ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πάτερ Βησσαρίων έχασε το αγγελούδι του από ιατρικό λάθος

Δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε κανένα χαρτί, σε κανένα πληκτρολόγιο, μα και σε κανένα νου, ο πόνος που αισθάνεται ένας γονιός για την απώλεια του παιδιού του. Τις τελευταίες ώρες ο Πάτερ Βησσαρίων σηκώνει έναν δυσβάστακτο σταυρό. Θρηνεί για την απώλεια της 14χρονης κόρης του. Η Γωγώ πέταξε για τους ουρανούς. Ανήμερα της γιορτής του...
Ο Πάτερ Βησσαρίων έχασε το αγγελούδι του από ιατρικό λάθος

Δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε κανένα χαρτί, σε κανένα πληκτρολόγιο, μα και σε κανένα νου, ο πόνος που αισθάνεται ένας γονιός για την απώλεια του παιδιού του.

Τις τελευταίες ώρες ο Πάτερ Βησσαρίων σηκώνει έναν δυσβάστακτο σταυρό. Θρηνεί για την απώλεια της 14χρονης κόρης του. Η Γωγώ πέταξε για τους ουρανούς. Ανήμερα της γιορτής του πατέρα…

Είχε διακομισθεί σε Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να της τοποθετήσουν γαστρικό δακτύλιο ώστε να χάσει βάρος.

Η επέμβαση δεν έφερε επιθυμητά αποτελέσματα. Η νεαρή αισθανόταν αφόρητους πόνους, όμως ο γιατρός ανέφερε στον πατέρα Βησσαρίωνα ότι ήταν φυσιολογικοί. Δύο ημέρες μετά η Γωγώ κατέληξε.

Οι αναρτήσεις του πατέρα Βησσαρίωνα στο Facebook δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο και εκατοντάδες είναι εκείνοι που προσπαθούν να του απαλύνουν την ψυχή με τα μηνύματά τους.

Συλλυπητήρια και από εμάς…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Διπλωματικό επεισόδιο με τη Λιβύη: Πόσο μικρή κάνατε τη χώρα να σας ταπεινώνουν οι οπλαρχηγοί της Βεγγάζης!

Διπλωματικό επεισόδιο με τη Λιβύη: Πόσο μικρή κάνατε τη χώρα να σας ταπεινώνουν οι οπλαρχηγοί της Βεγγάζης!

Η Κρήτη εκπέμπει SOS από την ανικανότητά τους - Η ελληνική κυβέρνηση έχει εξαφανίσει το κύρος της χώρας μας από τον παγκόσμιο διπλωματικό χάρτη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πυρκαγιά στο Ασπροχώρι Ωρωπού Αττικής

Πυρκαγιά στο Ασπροχώρι Ωρωπού Αττικής

Και μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους του οικισμού.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ούτε στην πιο διεφθαρμένη Μπανανία αυτά – Στέρηση μισθού στην πανάξια υπάλληλο που κατήγγειλε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ!

Ούτε στην πιο διεφθαρμένη Μπανανία αυτά – Στέρηση μισθού στην πανάξια υπάλληλο που κατήγγειλε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ!

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο του αμαρτωλού οργανισμού βρέθηκε η Παρασκευή Τυχεροπούλου επειδή έκανε το... έγκλημα να πράξει το καθήκον της!

Κοινωνία
Κοινωνία: Αναστολή ασύλου για αφίξεις από Βόρεια Αφρική – Κράτηση για παράνομη είσοδο

Αναστολή ασύλου για αφίξεις από Βόρεια Αφρική – Κράτηση για παράνομη είσοδο

Η κίνηση αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις από ανθρωπιστικές οργανώσεις και ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ειρήνη Μουρτζούκου: Οργή πολιτών για κράτος και μίντια που είχαν κάνει «reality» τη serial killer για 2 χρόνια

Ειρήνη Μουρτζούκου: Οργή πολιτών για κράτος και μίντια που είχαν κάνει «reality» τη serial killer για 2 χρόνια

Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα με την ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου, σε μια χώρα που το έγκλημα γίνεται «σίριαλ» σε τηλεοπτικές εκπομπές!

Κοινωνία
Κοινωνία: Δεν αντέχω άλλο: Η ομολογία-σοκ της Ειρήνης Μουρτζούκου για τέσσερις δολοφονίες

Δεν αντέχω άλλο: Η ομολογία-σοκ της Ειρήνης Μουρτζούκου για τέσσερις δολοφονίες

Η κατάθεσή της ήρθε μετά από έντονη πίεση και διασταυρωμένα στοιχεία.

Κοινωνία
ExtraTime: Μεταπτυχιακά: Μήπως έχουμε περισσότερα απο αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε;

Μεταπτυχιακά: Μήπως έχουμε περισσότερα απο αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε;

Ο αριθμός των μεταπτυχιακών φοιτητών έχει τριπλασιαστεί την τελευταία δεκαετία, με τα πανεπιστήμια να προσφέρουν σχεδόν 1.500 προγράμματα.

ExtraTime
Κοινωνία: Καρυστιανού και Γκανίδου – 2 μανάδες των Τεμπών κατακεραυνώνουν το προκλητικό υπόμνημα Καραμανλή: «Ανθρωπάκι…»

Καρυστιανού και Γκανίδου – 2 μανάδες των Τεμπών κατακεραυνώνουν το προκλητικό υπόμνημα Καραμανλή: «Ανθρωπάκι…»

«Όσο και αν προσπαθήσεις να κρυφτείς... στα αυτιά σου θα ακούγονται πάντα οι κραυγές των παιδιών που καίγονταν ζωντανά»

Κοινωνία
Κοινωνία: Αιγύπτιος λαθρομετανάστης μιλά για τους διακινητές της Λιβύης – Έδωσε 3.500 ευρώ για να τον μεταφέρουν στην Κρήτη

Αιγύπτιος λαθρομετανάστης μιλά για τους διακινητές της Λιβύης – Έδωσε 3.500 ευρώ για να τον μεταφέρουν στην Κρήτη

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το κύκλωμα - Μασκοφόροι με καλάσνικοφ συνοδεύουν τους λαθρομετανάστες μέχρι τα ελληνικά χωρικά ύδατα

Κοινωνία