ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τάσος Χαλκιάς ξεσπά για τα Τέμπη! Αυτό είναι το γεγονός που ταράζει την Ελλάδα

Ο Τάσος Χαλκιάς ξεσπά και με το δίκιο του λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει η Eurovision αλλά το μεγάλο γεγονός είναι τα Τέμπη
Ο Τάσος Χαλκιάς ξεσπά για τα Τέμπη! Αυτό είναι το γεγονός που ταράζει την Ελλάδα

Ο Τάσος Χαλκιάς ξέσπασε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Για αυτά που είναι πραγματικά μεγάλα γεγονότα στην Ελλάδα. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην Espresso ρωτήθηκε αρχικά για τη Eurovision και είπε: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η Γιουροβίζιον ιδιαίτερα αυτή την εποχή που η Ελλάδα έχει αυτά τα προβλήματα. Δεν έχω ακούσει το τραγούδι».

Ο Χαλκιάς στη συνέχεια είπε αυτό που πρέπει να λένε όλοι οι Έλληνες. Η τραγωδία στα Τέμπη είναι το σημαντικό. Ειδικά μετά και τη συζήτηση στη Βουλή και τα όσα έγιναν. Αρχικά με τον Κώστα Καραμανλή. Και στη συνέχεια με τον Μητσοτάκη.

«Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα. Μια γυναίκα, μια μάνα χαροκαμένη πήγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με 1,3 εκατ. υπογραφές που αμφισβητήθηκαν ακόμα και από υπουργούς -αν είναι δυνατόν- για αυτό το μεγάλο έγκλημα. Αυτό είναι το γεγονός που ταράζει την Ελλάδα! Όλα τα άλλα είναι μπούρδες, σκατά! Εκατομμύρια μπράβο σε αυτούς τους γονείς! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αφορούν τον απανταχού Ελληνισμού, αυτοί και κανείς άλλος!».

Ο Χαλκιάς τα είπε όλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EspressoNews (@espressonewsgr)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τάσος Χαλκιάς ξεσπά για τα Τέμπη! Αυτό είναι το γεγονός που ταράζει την Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.