ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όγδοο Radio: Ας το να παίζει!

Με γνωστούς παραγωγούς και πλατιά play list απ’ όλο το φάσμα του καλού ελληνικού τραγουδιού.
Όγδοο Radio: Ας το να παίζει!

Ένα νέο ραδιόφωνο ξεκίνησε τη λειτουργία του!

Ένα νέο, διαδικτυακό ραδιοφώνο που λειτουργεί με αγαπημένους παραγωγούς από τα FM.

Κανονικούς παραγωγούς, με χρόνια παρουσίας σε μεγάλα ραδιόφωνα της Αθήνας. Με άποψη, με τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής καλής μουσικής, με επιλογές ελεύθερες κι όχι “καθοδηγούμενες” από λίστες και έρευνες.

Στο ΟΓΔΟΟ radio θέλουμε να ακούτε τραγούδια, μουσικές, συνθέτες, ερμηνευτές που άφησαν ανεξίτηλο το πέρασμά τους από τη δισκογραφία αλλά και νέους καλλιτέχνες που έχουν πράγματα να πουν, να καταθέσουν το δικό τους λιθαράκι στο ελληνικό τραγούδι.

Θέλουμε να ακούτε νέα που αφορούν στον πολιτισμό, το βιβλίο, το θέατρο, τον κινηματογράφο, την καθημερινότητα. Σε συνεργασία με το εξαιρετικά πετυχημένο site του Ομίλου μας, www.ogdoo.gr το Όγδοο radio έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της ακρόασης.

Το ΌΓΔΟΟ radio είναι το καινούργιο «παιδί» του ΟΓΔΟΟΥ MUSIC GROUP, το οποίο συμπληρώνει την δικογραφική εταιρεία και το site www.ogdoo.gr

 

Οι παραγωγοί μας (αλφαβητικά)
(δίπλα σε κάθε όνομα θα μπει η φωτογραφία και ένα συνοδευτικό κειμενάκι της εκπομπής του καθένα)

  • Μαρία Αναγνωστάκη – ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ

Μεγάλωσε σε ένα σπίτι που υπήρχε πάντοτε ένα ραδιόφωνο ανοιχτό. Με αυτό διάβαζε, ξεκουράζονταν, ερωτεύονταν, ονειρεύονταν. Μέσα από τα μουσικά αφιερώματα της εκπομπή της ελπίζει να μοιραστεί τα ίδια σκιρτήματα και τα ίδια μουσικά ταξίδια με τους ακροατές.

  • Αντώνης Ανδρικάκης

Ξεφυλίζοντας τα χρόνια και τα τραγούδια ο Αντώνης Ανδρικάκης σε μια απρόβλεπτη μουσική διαδρομή στο ogdoo radio. Τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε. Τραγούδια της παρέας και της μοναξιάς. Αλλά και σπάνια μυστικά τραγούδια που σημάδεψαν στιγμές και ζωές, δέθηκαν με αγάπες κι αναμνήσεις και πιά δεν ακούγονται στα ραδιόφωνα της play-list. Συντονιστείτε στο Ogdoo radio. Κι αφήστε το να παίζει….

  • Χρήστος Ασημακόπουλος – Στα μονοπάτια των τραγουδιών

Αγαπημένος μουσικός παραγωγός από το 1987, ο Χρήστος περιδιαβαίνει «Στα μονοπάτια των τραγουδιών» και μας θυμίζει μεγάλες στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας ενώ η εκπομπή του εμπλουτίζεται με νέα τραγούδια που θέλουν κάτι να πουν.

  • Νίκος Θρασυβούλου – Αυτοπροσώπως

Η εκπομπή του Νίκου Θρασυβούλου με τίτλο «Αυτοπροσώπως», είναι η μακροβιότερη εκπομπή Πολιτισμού στην ελληνική ελεύθερη ραδιοφωνία. Σε δύο μονόωρα ένθετα, ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με καλεσμένους από το χώρο του Πολιτισμού (μουσική, θέατρο, λογοτεχνία). Στη μακροχρόνια πορεία της η εκπομπή έχει φιλοξενήσει πάνω από 4.500 ηθοποιούς, σκηνοθέτες, ανθρώπους του θεάτρου και του κινηματογράφου, συνθέτες, στιχουργούς, τραγουδοποιούς, ερμηνευτές, λογοτέχνες και συγγραφείς.

  • Κωστής Μπαλαχούτης – Όγδοη Νότα

O Κώστας Μπαλαχούτης είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας βιβλίων για το τραγούδι και τους ανθρώπους του, στιχουργός, μουσικός παραγωγός και καλλιτεχνικός διευθυντής του ogdoo.gr και του ogdoo radio. Πολύχρονη, πολυδιάστατη και παραγωγική η πορεία του, αρκετές και οι διακρίσεις του. Η «Όγδοη Νότα» είναι ένα σεργιάνι στο μαγικό κόσμο των τραγουδιών δίχως στεγανά και διαχωριστές γραμμές. Άσματα που έγραψαν ιστορία αλλά και άλλα ξεχωριστά και λατρεμένα που σκέπασε η σκόνη του χρόνου.

  • Λουκάς Φωτόπουλος – Με άλλη ματιά

Έχοντας διανύσει 30 χρόνια στα ερτζιανά και πολλά χρόνια στη δισκογραφία, ο Λουκάς μας επανασυστήνει πολύ αγαπημένα μας τραγούδια μέσα από τις διασκευές που έχουν γίνει από νεότερους καλλιτέχνες, «βλέποντάς» τα .. με άλλη ματιά.

  • Μαίρη Χρονοπούλου – Κάτι τρέχει με την Μαίρη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε Οικονομικά, όμως από μικρή θυμάται μέσα στο σπίτι το ραδιοφωνάκι να «παίζει», και εκείνη να μεταφέρεται νοερά στα μαγικά ταξίδια του..
Πιστεύει ακράδαντα πως το ραδιόφωνο είναι ένας φορέας πολιτισμού ανεξάρτητα από το είδος και τα ακούσματα που πρεσβεύει.. Η εκπομπή της είναι ένα ταξίδι από το χθές στο σήμερα μέσα από τις αγαπημένες της μουσικές επιλογές , «Επιλογές ζωής»…όπως τις αποκαλεί….

  • Κώστας Χρονόπουλος – Λατέρνα

«Η τέχνη είναι μία λατέρνα, που όλο γυρίζει, εάν θέλεις πέρνα»
Μια εκπομπή που παρουσιάζει τραγούδια νέων αδισκογράφητων δημιουργών και ερμηνευτών που θέλουν να βρουν βήμα ακρόασης, με τον τραγουδοποιό Κώστα Χρονόπουλο.

  • Δημήτρης Καρράς – Τα Μελοποιημένα

Ο γνωστός τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς σε μια πρωτότυπη εκπομπή μας παρουσιάζει ποιήματα που μελοποιήθηκαν από κλασικούς και νεότερους συνθέτες και τραγουδοποιούς Απόσπάσματα διαβάζει η Στεφανία Καρρά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όγδοο Radio: Ας το να παίζει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.