ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονομικές διαφορές και ναρκωτικά η αιτία της αιματηρής συμπλοκής Ελλήνων και Αλβανών στο Γέρακα

Oι ομάδες που συνεπλάκησαν ήταν «μεικτές» με συμμετοχή τόσο Ελλήνων όσο και Αλβανών - Παρόμοια εικόνα έδωσαν και οι τραυματίες που μίλησαν στους αστυνομικούς
Οικονομικές διαφορές και ναρκωτικά η αιτία της αιματηρής συμπλοκής Ελλήνων και Αλβανών στο Γέρακα

Σε ξεκαθάρισμα οικονομικών διαφορών για υποθέσεις ναρκωτικών φαίνεται ότι οφείλεται η αιματηρή συμπλοκή με έξι τραυματίες στο Γέρακα τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Τα νέα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δείχνουν ότι οι ομάδες που συνεπλάκησαν ήταν «μεικτές» με συμμετοχή τόσο Ελλήνων όσο και Αλβανών. Βάσει των ίδιων στοιχείων προέκυψε ότι προηγήθηκε καβγάς δύο Αλβανών που στη συνέχεια κάλεσαν «ενισχύσεις».

Την εκδοχή αυτή ενισχύουν και οι πρώτες καταθέσεις των τραυματιών που μεταφέρθηκαν σε Σισμανόγλειο και Ερυθρό Σταυρό.

Συνολικά η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε επτά συλλήψεις, των έξι τραυματιών και άλλου ενός ατόμου ενώ, όπως αποδείχθηκε, συνολικά έπεσαν επτά πυροβολισμοί.

Η συμπλοκή συνέπεσε χρονικά με τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και λόγω της εθνικότητας των τραυματιών αρχικά υπήρξε η εκτίμηση ότι οι δύο υποθέσεις σχετίζονται.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες ψάχνουν αν και πού έχει χρησιμοποιηθεί το πιστόλι που βρέθηκε και από το οποίο κατά πάσα πιθανότητα τραυματίστηκε ο ένας Έλληνας ηλικίας 22 ετών που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σισμανογλείου μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Σημειώνεται ότι με την υπόθεση ασχολείται η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, δύο ομάδες ατόμων συνεπλάκησαν μεταξύ τους στην περιοχή του Γέρακα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι (6) εξ αυτών (πέντε αλλοδαποί και ημεδαπός ), οι οποίοι διακομίστηκαν σε Νοσοκομεία.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι και επτά (7) κάλυκες.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί οι έξι νοσηλευόμενοι και ένας επιπλέον ημεδαπός.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.
Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ως αίτια της συμπλοκής προσδιορίζονται οικονομικές διαφορές.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οικονομικές διαφορές και ναρκωτικά η αιτία της αιματηρής συμπλοκής Ελλήνων και Αλβανών στο Γέρακα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.