ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oυκρανία – Ξεφεύγει η κατάσταση: Οι Ρώσοι λένε πως έπιασαν στρατιώτες του ΝΑΤΟ

Αναφορές για συλλήψεις στρατευμάτων του ΝΑΤΟ από τον ρωσικό στρατό!

Oυκρανία: Λίγες ώρες μετά το χτύπημα στο μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Ρωσίας, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συλλήψεις στρατιωτών του ΝΑΤΟ.
Oυκρανία: Λίγες ώρες μετά το χτύπημα στο μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Ρωσίας, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συλλήψεις στρατιωτών του ΝΑΤΟ.
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Oυκρανία: Λίγες ώρες μετά το χτύπημα στο μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Ρωσίας, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για στρατεύματα του ΝΑΤΟ, τα οποία αιχμαλωτίστηκαν από ρωσικές δυνάμεις!

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το «avia.pro», σύμφωνα με τη διαβεβαίωση του επικεφαλής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, «δεν συμμετέχουν σε εχθροπραξίες στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας».

Ο ακριβής αριθμός των στρατιωτών του ΝΑΤΟ που αιχμαλωτίστηκαν δεν έχει ακόμη δοθεί, αλλά αν κρίνουμε από ανεπίσημα στοιχεία, μπορούμε να μιλήσουμε για δεκάδες ενεργό στρατιωτικό προσωπικό.

«Έχουμε ήδη αιχμαλώτους στο στρατιωτικό προσωπικό των χωρών του ΝΑΤΟ, όλος ο κόσμος θα δει τι πραγματικά συνέβη», δήλωσε ο Αντρέι Κλίμοφ, αναπληρωτής επικεφαλής της επιτροπής της «Ενωμένης Ρωσίας».

Να σημειωθεί πως νωρίτερα υπήρχαν αναφορές για σύλληψη ενός Αμερικανού στρατηγού στην Ουκρανία, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ούτε από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αλλά ούτε και από την αμερικανική πλευρά.

Exit mobile version