ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολλανδία: Απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κοινοβούλιο (vid)

Εικόνες σοκ καταγράφηκαν στο κοινοβούλιο της Ολλανδίας.Ο άνδρας πήδηξε από τα θεωρεία του κοινοβουλίου με ένα σκοινί δεμένο στο λαιμό του και τα κάγκελα
Ολλανδία: Απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κοινοβούλιο (vid)

Ένας 61χρονος άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει χθες, στο ολλανδικό κοινοβούλιο, δένοντας από τη μία στο λαιμό του ένα σκοινί και από την άλλη στα κάγκελα των θεωρείων του κοινοβουλίου και πηδώντας στο κενό.

Όπως γνωστοποιήθηκε, ο 61χρονος άνδρας, διαδήλωνε έξω από το κοινοβούλιο ζητώντας νομιμοποίηση της μαριχουάνας ενώ όπως είχε πει ο ίδιος, ήταν έτοιμος να πεθάνει προκειμένου να τραβήξει στο ζήτημα την προσοχή των ΜΜΕ.

Στο σοκαριστικό βίντεο έχει καταγραφεί η αντίδραση του βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος Άνρο Ρούτε, που βρισκόταν στο βήμα την ώρα που συνέβη το περιστατικό.

Ο βουλευτής μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί έβαλε τα χέρια στο στόμα του σοκαρισμένος και έτρεξε να βοηθήσει.

Ο 61χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν έχει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=vRx-jDogitM

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολλανδία: Απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κοινοβούλιο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.