ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομίχλη: Πόσο θα διαρκέσει και γιατί

Πυκνή ομίχλη έχει κάνει την εμφάνιση της σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Δείτε πόσο θα διαρκέσει και γιατί.
Ομίχλη: Πόσο θα διαρκέσει και γιατί

Άστατος παραμένει ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα, με μια πυκνή ομίχλη να έχει κάνει την εμφάνιση της σε πολλές περιοχές δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, σε πολλά νησιά όπως η Νάξος, η Πάρος,  η Σαντορίνη, η Κρήτη έχουν πνιγεί από την ομίχλη που έχει σκεπάσει τα πάντα.

Ακόμη, μειωμένη είναι η ορατότητα από τις πρώτες πρωινές ώρες και στην Αττική, με την παρουσία της ομίχλης στην Αθήνα να κορυφώνεται σήμερα και να εξασθενεί για ακόμη λίγες ώρες.

Το φαινόμενο αυτό, κατά τα λεγόμενα του γνωστού μετεωρολόγου, Παναγιώτη Γιαννόπουλου, δημιουργήθηκε εξαιτίας του αυξημένου ποσοστού υγρασίας που έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ώρες σε συνδυασμό με την απουσία νεφών που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στην ατμόσφαιρα άπνοια.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Γιαννόπουλο, η ομίχλη θα μας αποχαιρετήσει πολύ σύντομα μέσα στην ημέρα καθώς οι άνεμοι θα ενισχυθούν τις επόμενες ημέρες με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί.

Θυμίζουμε, πως και ο Σάκης Αρναούτογλου,  προέβλεψε πως θα αλλάξει το ρεύμα και θα έρθει η μεγάλη ανατροπή.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ομίχλη: Πόσο θα διαρκέσει και γιατί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.