ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ώρες αγωνίας για τον χειριστή του ελικοπτέρου – Το Tweet του Πάνου Καμμένου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του πολιτικού ελικοπτέρου που έπεσε στην παραλία Αχλάδι της βορείου Ευβοίας - Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πάνος Καμμένος
Ώρες αγωνίας για τον χειριστή του ελικοπτέρου – Το Tweet του Πάνου Καμμένου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση του χειριστή του ελικοπτέρου Α-109 που έπεσε το πρωί της Πέμπτης (28/9) στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αχλάδι στη βόρεια Εύβοια.

Το ελικόπτερο που κατέπεσε ήταν πολιτικό και εκτελούσε δρομολόγιο από Μαντούδι προς Βόλο όταν ξαφνικά έχασε επαφή με την Πολεμική Αεροπορία. Ειδικότερα, το ελικόπτερο φαίρεται να απογειώθηκε από Αφίδνες, θα έκανε ενδιάμεση στάση στο Μαντούδι και θα κατέληγε στον Βόλο.

Στις έρευνες εκτός από πλωτά σκάφη του Λιμενικού και ιδιωτικά συμμετέχει και ένα ελικόπτερο, ενώ επί τόπου φθάνει και μονάδα υποβρυχίων αποστολών (ΜΥΑ).

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο ελικόπτερο επέβαινε μόνο ο χειριστής, καθώς από το ΕΚΑΒ δεν έχουν ενημέρωση για δεύτερο άτομο. Στην περιοχή, ωστόσο, δεν μπορεί να προσεγγίσει ασθενοφόρο λόγω του κατεστραμμένου -από την κακοκαιρία- οδικού δικτύου.

Την ίδια στιγμή, ο Πάνος Καμμένος, στην ανάρτησή του για την πτώση του ελικοπτέρου αναφέρεται στον πιλότο Μιχάλη Λάμπο. Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας τον χαρακτήρισε «εξαιρετικό χειριστή και άνθρωπο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ώρες αγωνίας για τον χειριστή του ελικοπτέρου – Το Tweet του Πάνου Καμμένου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.