ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Π.Ε.ΦΙ.Π: «Οικογένεια δίχως λουλούδια και παιδιά, ποια θα ‘χε ο κόσμος ομορφιά;»

Με κάθε τρόπο που μπορεί η Π.Ε.ΦΙ.Π προσπαθεί να βρεθεί κοντά στην πολύτεκνη οικογένεια και τα παιδιά.
Π.Ε.ΦΙ.Π: «Οικογένεια δίχως λουλούδια και παιδιά, ποια θα ‘χε ο κόσμος ομορφιά;»

Η Π.Ε.ΦΙ.Π (Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων) ανήγγειλε την προβολή μιας νέας σειράς εβδομαδιαίων εκπομπών στην οποία θα υπάρχουν πολύτιμες συμβουλές για την οικογένεια.

Την εκπομπή θα παρουσιάζει η Ιωάννα Σκαρλάτου όπου με τους εξειδικευμένους καλεσμένους της θα αναλύοNται θέματα γύρω από την οικογένεια, τους γονείς και το παιδί.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση

«Οικογένεια… “Δίχως λουλούδια και παιδιά, ποια θα ‘χε ο κόσμος ομορφιά;”» Σεζόν 1η – Επεισόδιο 1ο (Πρόληψη και αντιμετώπιση των παιδικών ιώσεων)

Σε αυτή τη νέα σειρά εβδομαδιαίων εκπομπών της Π.Ε.ΦΙ.Π., η Ιωάννα Σκαρλάτου και οι καλεσμένοι της, θα μας δίνουν πολύτιμες συμβουλές γύρω από το παιδί και την οικογένεια.

Θα χαρούμε να αφήσετε στα σχόλια τις σκέψεις και τις παρατηρήσεις σας. Κάντε Like εάν σας άρεσε το βίντεο και πατήστε “Εγγραφή” στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Παρουσιάζει η Ιωάννα Σκαρλάτου, εκπαιδευτικός, δημοσιογράφος και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων.

Καλεσμένη η Παιδίατρος και διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Μητρικού Θηλασμού και Γαλουχίας, κα Κατερίνα Πανταζή.

Εικονοληψία – Μοντάζ: Γιώργος Αβραμίδης

Πρωτότυπη μουσική τίτλων: Γιώργος Αβραμίδης (101 Sound Productions)

Μια παραγωγή της Π.Ε.ΦΙ.Π.

©2021 Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων

Social Media:

facebook:

https://www.facebook.com/pefip

https://www.facebook.com/ioanna.skarlatou.54

▶ web:

www.pefip.gr

▶ Περιοδικό:

Περιοδικό «Ελληνορθόδοξη Πολύτεκνη Οικογένεια»

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

?>