ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάγκαλος: «Ζω με 370 ευρώ το μήνα, είμαι κάτω από τα όρια της φτώχειας»

«Ζω με 370 ευρώ το μήνα», υποστηρίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει ότι του έχει γίνει κατάσχεση στην σύνταξη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. «Να βγω να πάω πού; Και πώς να βγω; Με τι χρήματα. Από τη μία κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα από ακροδεξιά και ακροαριστερά...
Πάγκαλος: «Ζω με 370 ευρώ το μήνα, είμαι κάτω από τα όρια της φτώχειας»

«Ζω με 370 ευρώ το μήνα», υποστηρίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει ότι του έχει γίνει κατάσχεση στην σύνταξη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

«Να βγω να πάω πού; Και πώς να βγω; Με τι χρήματα. Από τη μία κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα από ακροδεξιά και ακροαριστερά υποκείμενα. Από την άλλη, η βουλευτική σύνταξη ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ» λέει, μεταξύ άλλων, ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

Πηγή: NewsBest

Καιρός: Πλησιάζουν πολυήμερες βροχές και καταιγίδες

Πλωμάρι Λέσβου: Κατολίσθηση διέλυσε σπίτια! (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάγκαλος: «Ζω με 370 ευρώ το μήνα, είμαι κάτω από τα όρια της φτώχειας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.