ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναθηναϊκός: Συνάντηση στο Μαξίμου για τον Βοτανικό

Τον τελευταίο καιρό το θέμα της Διπλής Ανάπλασης είναι ένα από αυτά που έχουν έρθει στην επιφάνεια και συζητιούνται αρκετά. Ο Παναθηναϊκός περιμένει εναγωνίως τις εξελίξεις από την κυβέρνηση και ζυμώσεις γίνονται. Την Τετάρτη (24/6) πραγματοποιήθηκε, μάλιστα, συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και μέσα σε όλα συζητήθηκε και το θέμα του Βοτανικού. Παρών ήταν και ο...
Παναθηναϊκός: Συνάντηση στο Μαξίμου για τον Βοτανικό

Τον τελευταίο καιρό το θέμα της Διπλής Ανάπλασης είναι ένα από αυτά που έχουν έρθει στην επιφάνεια και συζητιούνται αρκετά.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει εναγωνίως τις εξελίξεις από την κυβέρνηση και ζυμώσεις γίνονται. Την Τετάρτη (24/6) πραγματοποιήθηκε, μάλιστα, συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και μέσα σε όλα συζητήθηκε και το θέμα του Βοτανικού.

Παρών ήταν και ο Γιώργος Πατούλης. Ο Περιφερειάρχης Αττικής μία μέρα νωρίτερα είχε συναντηθεί και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε μία σύσκεψη που είχε ως θέμα συζήτησης μεγάλα έργα της περιφέρειας.

Από εκεί και πέρα, είναι λογικό να διαρρέεται προς τα έξω πως η πρόθεση των ιθυνόντων δεν είναι άλλη από το να υλοποιηθεί η Διπλή Ανάπλαση.

Να σημειωθεί πως την Παρασκευή (26/6) ο Κώστας Μπακογιάννης αναμένεται να τοποθετηθεί για τον Βοτανικό στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84». Την προηγούμενη φορά ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε πει απλώς μία ατάκα και είχε δεσμευτεί πως στην επόμενη τοποθέτησή του θα είναι πιο λεπτομερής. Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, και όλοι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Συνάντηση στο Μαξίμου για τον Βοτανικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.