ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές εξετάσεις 2020: Αυτό είναι το πρόγραμμα

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ξεκινάει η άρση των μέτρων και οι μαθητές της Γ’ Λυκείου επιστρέφουν στα θρανία, όλα πήραν τον δρόμο τους. Την Πέμπτη (30/4) ανακοινώθηκε το πρόγραμμα που θα έχουν φέτος οι πανελλαδικές εξετάσεις. Υπενθυμίζεται πως θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουνίου τόσο για τα Γενικά Λύκεια όσο και για τα...
Πανελλαδικές εξετάσεις 2020: Αυτό είναι το πρόγραμμα

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ξεκινάει η άρση των μέτρων και οι μαθητές της Γ’ Λυκείου επιστρέφουν στα θρανία, όλα πήραν τον δρόμο τους.

Την Πέμπτη (30/4) ανακοινώθηκε το πρόγραμμα που θα έχουν φέτος οι πανελλαδικές εξετάσεις. Υπενθυμίζεται πως θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουνίου τόσο για τα Γενικά Λύκεια όσο και για τα Επαγγελματικά Λύκεια.

Οι εξετάσεις θα ξεκινούν στις 08:30 τόσο για τα ημερήσια όσο και για τα εσπερινά Λύκεια. Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Πανελλαδικές εξετάσεις 2020: Το πρόγραμμα των ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ με το παλαιό σύστημα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλαδικές εξετάσεις 2020: Αυτό είναι το πρόγραμμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.