ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές εξετάσεις: Ο φετινός τρόπος διεξαγωγής τους (vid)

Στο Υπουργείο Παιδείας εργάζονται σε εντατικούς ρυθμούς εργάζονται προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Μπορεί για τις υπόλοιπες τάξεις να είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αν όχι απίθανο, αν θα επιστρέψουν στα σχολεία, όμως οι Πανελλαδικές θα γίνουν σίγουρα. Η Νίκη Κεραμέως εξέφρασε τον στόχο, που δεν είναι άλλος από το να γίνουν όσο...
Πανελλαδικές εξετάσεις: Ο φετινός τρόπος διεξαγωγής τους (vid)

Στο Υπουργείο Παιδείας εργάζονται σε εντατικούς ρυθμούς εργάζονται προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Μπορεί για τις υπόλοιπες τάξεις να είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αν όχι απίθανο, αν θα επιστρέψουν στα σχολεία, όμως οι Πανελλαδικές θα γίνουν σίγουρα.

Η Νίκη Κεραμέως εξέφρασε τον στόχο, που δεν είναι άλλος από το να γίνουν όσο πιο κοντά γίνεται στην καθιερωμένη περίοδο και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουλίου, όπως προβλέπει το ιδανικό σενάριο.

Για αυτό άλλωστε και την Πέμπτη ανακοινώθηκε η μείωση της εξεταστέας ύλης, με τους μαθητές να καλούνται να μελετήσουν ότι διδάχθηκαν μέχρι τις 11 Μαρτίου που έκλεισαν τα σχολεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Συμφωνία στο Eurogroup ύψους 540 δισ. ευρώ!

Όσον αφορά τώρα το πως θα γίνουν, η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσιεύει το επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο θα εξετάζεται μόνο ένα μάθημα από μια μόνο κατεύθυνση την ημέρα.

Οι υποψήφιοι, μάλιστα θα εξεταστούν στα σχολεία τους, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για 5 -8 μαθητές ανά τάξη.

Σήμερα, αναμένεται να ανακοινωθεί η παράταση του σχολικού έτους και την μείωση της διάρκειας της διδακτέας ώρας, «ώστε να γίνουν πιο εντατικά τα μαθήματα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλαδικές εξετάσεις: Ο φετινός τρόπος διεξαγωγής τους (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.