ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάργα: Φόρτιζε το κινητό του και αυτό εξερράγη (vid)

Νομικά θα κινηθεί ο κάτοχος ενός κινητού τηλεφώνου, το οποίο εξερράγη, ενώ ήταν στη φόρτιση. Μάλιστα, στο δωμάτιο υπήρχαν και τα παιδιά του.
Πάργα: Φόρτιζε το κινητό του και αυτό εξερράγη (vid)

Νομικά σκοπεύει να κινηθεί ο κάτοχος ενός κινητού τηλεφώνου, το οποίο εξερράγη, ενώ ήταν σε κατάσταση  φόρτισης. Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε στον ΑΝΤ1, ο 42χρονος ιδιοκτήτης, έζησε μια τρομακτική εμπειρία με το κινητό του στην Πάργα.

Ενώ έκανε τις διακοπές του στην Πάργα και βρισκόταν το βράδυ της 9ης Αυγούστου στο δωμάτιο που νοίκιαζε, έβαλε λίγο πριν πέσει για ύπνο, το smartophone του να φορτίσει σε διπλανό τραπεζάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αμαζόνιος: Παγκόσμια κραυγή αγωνίας για την ανυπολόγιστη καταστροφή

Σύμφωνα με τον κάτοχο του κινητού, κάποια στιγμή γύρω στις 4 τα ξημερώματα άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και ξυπνώντας είδε καπνό στο τραπεζάκι και κομμάτια πλαστικού να αποκολλώνται από το κινητό. Μάλιστα, στο δωμάτιο υπήρχαν και τα παιδιά του.

Όπως διευκρίνισε έχει αναθέσει την υπόθεση για το περιστατικό σε δικηγόρο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ για το συμβάν με το κινητό 

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάργα: Φόρτιζε το κινητό του και αυτό εξερράγη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.