ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Έτσι θα κερδίσετε στο τσούγκρισμα αυγών (vid)

Ένα από τα έθιμα που αρέσει σε όλους το Πάσχα είναι το τσούγκρισμα αυγών. Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν σε αυτό και τα πειράγματα δίνουν και παίρνουν. Υπάρχει, όμως, μυστικό για να κερδίσει κανείς στο τσούγκρισμα αυγών το Πάσχα; Κι όμως υπάρχει! Η Τίνα Νάντζου, επιστημονικής συνεργάτης του τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών, ανέφερε κάποια αρκετά...
Πάσχα: Έτσι θα κερδίσετε στο τσούγκρισμα αυγών (vid)

Ένα από τα έθιμα που αρέσει σε όλους το Πάσχα είναι το τσούγκρισμα αυγών. Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν σε αυτό και τα πειράγματα δίνουν και παίρνουν.

Υπάρχει, όμως, μυστικό για να κερδίσει κανείς στο τσούγκρισμα αυγών το Πάσχα; Κι όμως υπάρχει! Η Τίνα Νάντζου, επιστημονικής συνεργάτης του τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών, ανέφερε κάποια αρκετά χρήσιμα πράγματα μιλώντας στην ΕΡΤ.

Αρχικά είναι σημαντικό να διαλέξει κανείς ένα καλά βρασμένο αυγό και να είναι και μικρό. Παίζει ρόλο και το πόσο σφιχτά θα το κρατάει, αλλά κυρίως το με ποιο σημείο του αυγού του θα χτυπήσει αυτό του άλλου. Εάν με τη μύτη βρεις τον άλλον στο πλάι, οι πιθανότητες να νικήσεις είναι πολλές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάσχα: Έτσι θα κερδίσετε στο τσούγκρισμα αυγών (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.