ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά καταστήματα και σούπερ μάρκετ!

Ίσα ίσα θα προλάβετε τα ψώνια σας για το Πάσχα και θα πρέπει να βιαστείτε!
Πάσχα: Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά καταστήματα και σούπερ μάρκετ!

Μέχρι την τελευταία στιγμή μπορούν οι καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους για το Πάσχα, αφού ανοιχτά παραμένουν τα καταστήματα και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τα δώρα για μικρούς και μεγάλους, οι πολίτες θα μπορούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι να βρεθούν στα εμπορικά καταστήματα.

Από κει και πέρα, στη Βαρβάκειο Αγορά, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι το τέλος της προσέλευσης, ενώ και τα σούπερ μάρκετ θα μείνουν μέχρι αρκετά αργά ανοιχτά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινώσει στις ιστοσελίδες τους τα σούπερ μάρκερ, οι ώρες λειτουργίας τους καθορίζονται ως εξής:

Σκλαβενίτης: 08:00 – 19:00
ΑΒ Βασιλόπουλος: 08:00 – 18:00
My Market: 08:00 – 20:00
Lidl:  07:45 – 21:00
Μασούτης: 08:00 – 20:00
Κρητικός: 08:00 – 20:00

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα σούπερ μάρκετ αναμένεται να παραμείνουν κλειστά για τρεις μέρες, αφού Κυριακή του Πάσχα, Δευτέρα του Πάσχα και Τρίτη λόγω μεταφοράς της Πρωτομαγιάς, δε θα λειτουργήσουν.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάσχα: Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά καταστήματα και σούπερ μάρκετ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.